16. Vrh slovenskega gospodarstva, 23.3.2022

Document Management System (DMS) in addition to digitization and process automation to efficiently manage files, knowledge and documentation in enterprise with ERP. Corporate business technology

Horizonti prihodnosti

Kongresni center Brdo pri Kranju

Zaradi velikega porasta okužb smo bili primorani že drugič prestaviti termin našega osrednjega dogodka Vrh slovenskega gospodarstva in sicer na 23. marec. Upamo, da nam tretjič uspe!

Vsi sodelujoči, tudi posebni gost Björn Kuipers, so potrdili udeležbo in če bodo tudi epidemiološke razmere boljše, bomo 23. marca na Brdu pri Kranju organizirali 16. Vrh slovenskega gospodarstva po prvotno zasnovanem vsebinskem konceptu.

***
Letošnji Vrh slovenskega gospodarstva bo posvečen horizontom prihodnosti. Gospodarstveniki bodo razpravljali o nujno potrebnih ukrepih na štirih ključnih področjih kratkoročnega in srednjeročnega razvoja Slovenije:

  • Zeleni načrt in digitalna transformacija
  • Reindustrializacija – z raziskavami, kadri in viri
  • Povezljivost – družbena, transportna, mednarodna
  • Vloga države in finančnega sistema

Poseben gost bo Björn Kuipers, nogometni sodnik, ki je sodil finale EURO lige med Italijo in Anglijo. V svojem motivacijskem govoru z naslovom »Performance under pressure« (Nastop pod pritiskom) bo pokazal, kaj je mogoče doseči s pravo komunikacijo.

Björn Kuipers
Od leta 2006 je sodnik na seznamu FIFA, od leta 2009 pa sodnik UEFA elitne skupine. Kuipers je sodil na dveh svetovnih pokalih in treh turnirjih za evropsko prvenstvo. Nazadnje je sodil finale Euro 2020 med Italijo in Anglijo. Študiral je poslovno administracijo in je soustanovitelj verige supermarketov Jumbo Kuipers.Performance under pressure (Nastop pod pritiskom)
Nastopate pod visokim pritiskom? Težko sprejemate odločitve? Vabljeni na predavanje Björna Kuipersa, ki bo govoril o vodenju, sodelovanju, zaupanju, sprejemanju odločitev in mentalnem fitnesu. Pokazal bo, kaj je mogoče doseči s pravo komunikacijo v pravem trenutku, s pravimi ljudmi. Björn Kuipers bo občinstvo izzval z impresivnimi video posnetki, slišali boste zvočne odlomke pogovorov sodniške ekipe z vrhunskih tekem. Nakazal pa bo tudi, kaj imajo skupnega najvišji športni sodniki in direktorji podjetij.

Program

Štajerska Gospodarska Zbornica

Prijava na e-novice

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!