Investiranje in poslovanje v Srbiji – stalna konferenca srbskih mest in občin, 30.11.2022

Slika Srbija

V sodelovanju s Srbskim poslovnim klubom Slovenija, Stalno konferenco srbskih mest in občin in Javno agencijo SPIRIT Slovenija, organiziramo tradicionalno poslovno-informativno konferenco na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v izbranih srbskih mestih in občinah.

 

Svoje investicijske lokacije, primerjalne prednosti in spodbude, ki jih namenjajo tujim vlagateljem bo predstavilo pet srbskih mest in občin, ki so zainteresirane za pritegnitev vlagateljev in poslovnih partnerjev iz vrst slovenskih podjetij.

 

Pričakujemo tudi obisk predstavnikov srbskih podjetij, ki jih zanima poslovno sodelovanje s slovenskimi partnerji.

 

Vabimo vas, da se predstavitve udeležite in v neposrednem stiku z župani in predstavniki lokalnih podpornih agencij ter podjetij, pridobite informacije o možnostih in priložnostih poslovnega sodelovanja s Srbijo. (Kotizacije ni)

 

 

Predvideni program*

 

9.00 -9.30 REGISTRACIJA UDELEŽENCEV (preddverje dvorane A, I. nadstr.)
9.30 – 10.00 UVODNI NAGOVORI

– predstavniki organizatorjev dogodka (SSPK, GZS)

– Predstavitev možnosti za vključitev v projekte sofinancirane s strani »Mednarodnega razvojnega sodelovanja R Slovenije«, Mojca Kopše, v.d. direktorice, Center za mednarodno sodelovanje in razvoj (CMSR)

10.00 – 11.30 PREDSTAVITVE: INVESTICIJSKE PRILOŽNOSTI V SRBSKIH MESTIH IN OBČINAH

  1. Novi Pazar
  2.  Vrnjačka Banja
  3.  Dimitrovgrad
  4. Mionica
  5. Lazarevac
11.30 – 12.00 ODMOR, osvežitev
11.45 – 13.00 DVOSTRANSKI POGOVORI(dvorana A)
za pogovor in dodatne informacije bodo na razpolago župani oziroma predstavniki občin in lokalnih pisarn za spodbujanje tujih naložb ter predstavniki srbskih podjetij

* dogodek bo potekal v slovenskem in srbskem jeziku, prevajanje ni zagotovljeno

 

Prijave:  e-prijavnica. Prijave sprejemamo do 28. novembra 2022.

 

Odjave: v primeru odjave vaše udeležbe vas prosimo, da nam jo posredujete v pisni obliki, na elektronski naslov matej.rogelj@gzs.si najkasneje do 29. 11. 2022 do 12.00 ure. V nasprotnem primeru vam zaračunamo administrativni strošek v višini 50,00 EUR + DDV.

Dodatne informacije:  Matej Rogelj, T: 01/58 98 159, matej.rogelj@gzs.si.

 

 

Lidija Majcen