Matjaž Štamulak

Matjaža v celoto povezuje več dejavnikov. Njegova mlada leta, ko se je pogumno in vedoželjno lotil podjetništva, so gotovo pripomogla, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in inštrumentov kompleksno in poglobljeno. Njegova narava pa je tista, ki mu omogoča, da vso zapletenost zna spraviti v preproste besede, razumljive tudi popolnim laikom.  Po drugi strani je zelo dober poslušalec in ne bo preslišal bistva, ki mu ga sporočate.

Matjaž je edinstven. V kolikor ga poznate, to že veste. Vsem ostalim bo z veseljem ponudil možnost, da ga spoznate.  Prepričani smo v eno – v kolikor boste sodelovali z njim, boste imeli prave informacije ob pravem času. In vaše finance vam bodo hvaležne. Naj bodo le te v dobri kondiciji!

Svoje dolgoletne izkušnje, znanja in poznanstva preusmerja v dobrobit svojih strank, poslovnih partnerjev in ostalih ljudi.  Z njegovo 100 % poklicno predanostjo financam, 14 letnimi izkušnjami in neprecenljivim znanjem ter poznavanjem finančnih sistemov, je sinonim dobrih poslovnih praks na področju osebnih financ v Sloveniji.

Iz njega veje zdrav pozitiven duh, ki ga nevsiljivo širi na svoje sodelavce, poslovne partnerje in stranke.

Napovednik dogodkov

Ni aktualnih dogodkov