Nagovor novega predsedinka Štajerske gospodarske zbornice

Kekec1

Spoštovane članice in člani Štajerske gospodarske zbornice,

 zahvaljujem se vam za zaupanje, ki ste mi ga izkazali z izvolitvijo za predsednika Štajerske gospodarske zbornice.

To funkcijo sprejemam z izjemnim spoštovanjem do institucije in do vseh vas, ki ste jo ustvarili in jo soustvarjate vsak dan.

Zavezujem se, da jo bom opravljal odgovorno, skrbno in predano.

 Temelj  mojega delovanja je, da Štajerska gospodarska zbornica postane najmočnejša zastopnica interesov gospodarskih subjektov na področju celotne regije.

Ta jasna vizija je najpomembnejša usmeritev našega dela v prihodnje. Skupaj bomo delovali kot eno, da to vizijo uresničimo in postanemo še močnejši glas našega gospodarstva.

Prepričan sem, da bomo s kakovostnim in skrbnim delom ustvarjali večje možnosti uspešnega delovanja naših članov na slovenskem, kot tudi na tujih trgih. To je vodilo, kateremu bom v svojem mandatu sledil. Deloval bom v smeri krepitve povezav med člani in zunanjimi deležniki, da bi tako omogočil boljše pogoje za rast, razvoj in konkurenčnost naših članov.

V prihajajočem mandatu si bom prizadeval za dialog in sodelovanje med vsemi člani zbornice. Menim, da je naša moč v naši raznolikosti in sposobnostih, da se prilagodimo in inoviramo v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju.

Spoštovane članice in člani, vabim vas, da se mi pri tem pridružite!

Veselim se dela z vami in skupnega ustvarjanja boljše prihodnosti za naše člane in za celotno regijo. 

 

Albert Kekec,

Predsednik Štajerske gospodarske zbornice

 

Aleš Kegl