Podelitev nagrad za podravsko podjetje leta 2015

finalisti-izbora-naj-podravsko-podjetje-2015-in-Miro-Cerar
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Podravska regija ima uspešno podjetniško tradicijo, ki pa se spopada z drugačnimi izzivi kot druge slovenske regije. Kljub propadu mnogih velikih podjetij v poosamosvojitveni preteklosti in okoliščinam, ki so narekovale razvoj v letih po osamosvojitvi, in tudi zaradi geografskega položaja, ki ga ni (z)mogla izkoristiti v svoj prid, je v regiji veliko idej, projektov in podjetij, ki omogočajo zaposlitev mnogim in si utirajo pot ne samo na lokalni in slovenski trg, ampak predvsem na globalnega; regija je namreč pomemben izvoznik.

S projektom Podravsko podjetje leta bomo predstavili najuspešnejša domača podjetja, ki si svoj kruh ustvarjajo na regijski, nacionalni in tudi svetovni ravni.

Časnik Večer in Štajerska gospodarska zbornica sta se pri iskanju najuspešnejših podjetij v regiji povezala in pripravila izbor, ki bo s podelitvijo priznanj najuspešnejšim podravskim podjetjem izpostavil dobra podjetja in dal spodbudo podjetniški naravnanosti v regiji. Priznanja bomo podelili 6. oktobra 2016.

Kdo so zmagovalci tekmovanja za Podravsko podjetje leta 2015?

Naj podjetje Podravja 2015:

  • Mikro podjetje: Založba Forum Media
  • Majhno podjetje: Em.Tronic
  • Srednje podjetje: Primat
  • Veliko podjetje: Skupina Impol
 Podravsko podjetje leta 2015

Naj zaposlovalec Podravja: Lumar

Naj podjetje Podravja po izboru bralk in bralcev Večera: Ledinek Engineering.

 

Predstavitev vseh sodelujočih podjetij preberite na Večerovi spletni strani.