2. ŠGF 2019: Krožno gospodarstvo – odpadki kot surovina, 20.02.2019, ogled oddaje…

2. štajerski gospodarski forum v letu 2019: Krožno gospodarstvo – odpadki kot surovina Krožno gospodarstvo je usmerjeno v ponovno uporabo, popravila in recikliranje ključnih tokov odpadkov, kot so komunalni odpadki in odpadna…

Gregor Švajger

V podjetju Halder Slovenija smo bili pozitivno presenečeni nad aktivno podporo Štajerske gospodarske zbornice, ki se je v našem primeru izkazala z visoko stopnjo proaktivnosti in profesionalnosti pri informiranju in svetovanju glede ustreznih projektov, s katerimi smo še dodatno izboljšali našo konkurenčnost. Prav tako lahko pohvalimo dostopnost in profesionalnost njihove ekipe.

Mojca Grafenauer

Želim se vam iskreno zahvaliti za vso pomoč, izmenjavo mnenj, iskanja odgovorov, vseh videokonferenc, ki ste jih organizirali in ki so nam v teh (sploh na začetku) kaotičnih razmerah pomagali prebroditi milijone vprašanj ob epidemiji in nato obeh korona zakonih. Bili smo zelo izgubljeni, vendar z mnogo boljšim občutkom, saj ste nas povezali v skupino in z nami iskali odgovore.

Bojana Živko

Zahvaljujem se ŠGZ za vso pomoč in podporo v teh kriznih časih. Prav tako bi rada pohvalila vašo organizacijo webinarjev, kjer se vedno kaj novega in v poslu zelo uporabnega naučim.  Želim si, da bi se kmalu pričeli seminarji v živo, kjer je dodatna vrednost tudi druženje in izmenjava izkušenj.
mag. Klara Krajčič

mag. Klara Krajčič

ŠGZ se je v času sprejemanja ukrepov v zvezi z COVID-19 zares izkazala. V skrbi za pravilno izvajanje ukrepov smo se tako lahko zanesli na izčrpno, ažurno in zanesljivo skupno zakladnico znanja, ki je mnogo individualne komunikacije prihranila tako članom kakor tudi inštitucijam. Sem prav vesela, da smo vaš član. Hvala za pomoč tako ŠGZ kot vsem sodelujočim. Če je kdaj držalo, je prav gotovo držalo sedaj - skupaj močnejši!
Bernarda Erlih

Bernarda Erlih

Člani Štajerske gospodarske zbornice smo šele od  1.2.2020.  Z načinom njihovega delovanja in kvaliteto storitev, ki jih opravijo za svoje člane, smo pozitivno presenečeni. Predvsem bi rada pohvalila njihovo delovanje v času epidemije korona virusa. Trudili so se za čim hitrejšo in čim boljšo informiranje članov z organizacijo webinarjev in telefonskim svetovanjem.  Odličen je bil webinar, ki je bil organiziran s sodelovanjem Finančnega urada Maribor. Dobili smo konkretne odgovore na konkretna vprašanja. Hvala za takšno informacijsko podporo. Želim si, da še naprej delujejo na tak način.

Nataša Gerič Pal

V času epidemije smo se večkrat obrnili na ŠGZ z različnimi vprašanji, ki nam je vse želene informacije pridobila takoj ali v zelo kratkem času. Zaradi strokovnih sodelavcev iz tujine, ki zaradi epidemije niso mogli do nas za pomoč pri projektu akvaponike, ki ga razvijamo, smo prav tako dobili vse informacije glede karantene ter prehoda čez mejo. Sedaj, po predhodnem obvestilu ŠGZ, ko smo lahko odprli vse poslovalnice in smo v mesecu dni imeli zelo dobre poslovne rezultate, se zahvaljujemo kolektivu ŠGZ, da lahko uspešno poslovanje nadaljujemo.
Peter Ladič

Peter Ladič

Z izbranimi temami svojih seminarjev sledijo povpraševanju svojih članov in skrbijo, da smo redno obveščeni in izobraženi glede zakonskih sprememb in ostalih aktualnih tem. Ekipa je vedno zelo ažurna in strokovno podkovana, kar je v današnjem času zelo pomembno.

Vasja Ilešič

Uspešno delovanje zbornice v preteklih letih vidim kot izjemno pomembno, ne samo za lokalno in regionalno okolje, temveč tudi za nacionalno. Nadaljevanje takšnega dela lahko prinese pozitivne učinke za vse vpletene, saj je povezovanje in promocija regionalnega gospodarstva ključnega pomena.

Marko Drobnič

Uspešno delovanje zbornice v preteklih letih vidim kot izjemno pomembno, ne samo za lokalno in regionalno okolje, temveč tudi za nacionalno. Nadaljevanje takšnega dela lahko prinese pozitivne učinke za vse vpletene, saj je povezovanje in promocija regionalnega gospodarstva ključnega pomena.
Jernej Čokl

Jernej ČOKL

Zaposleni na Štajerski gospodarski zbornici imajo široko paleto znanja, so vedno prijazni in na voljo, ko potrebujemo kakršnekoli informacije ali pojasnila, bodisi o trgu in poslovanju v Sloveniji, bodisi na tujem trgu.

Kristina Kočet

ŠGZ vidim kot partnersko organizacijo, ki je vedno pripravljena pomagati bodisi pri kontaktih, pri vstopu na tuji trg ter pri izobraževanju. Cene za izobraževanja so vedno ugodne, tako, da se jih lahko udeleži več iz podjetja.