5. mednarodna konferenca TBMCE 2022 – Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo

Začetek

Zaključek

Kraj

Grand Hotel Portorož – LifeClas Hotels & Spa, Obala 33, 6320 Portorož

Telefon

+386 (2) 2294 458

E-naslov

tbmce@um.si

Dobrodošli na TBMCE 2022!

“Častni pokrovitelj dogodka je g. Matjaž Han, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.”

Z veseljem vam sporočamo, da Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru v sodelovanju s SRIP – Krožno gospodarstvo, Štajersko gospodarsko zbornico in Kemijskim inštitutom letos ponovno organizira mednarodno znanstvenoraziskovalno, strokovno in razvojno konferenco Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo – TBMCE 2022, ki bo od 12. do 14. septembra v Grand hotelu Portorož.

Okoli 100 udeležencev, številni govorci
Konferenca TBMCE bo že petič zapored združila predstavnike podjetij, raziskovalnih in izobraževalnih institucij, gospodarskih združenj ter državnih in nevladnih organizacij. Prisluhnili bomo uglednim predavateljem in uživali v pronicljivih vsebinah, ki jih pripravljajo slovenski in tuji strokovnjaki na svojih področjih.

Aktualne znanstvene in razvojne teme
Teme TBMCE bodo zajele aktualna vprašanja tehnološkega razvoja in odgovornosti družbe na njeni razvojni poti iz fosilnega v obnovljivo, iz linearnega v krožno. Razpravljali bomo o trendih, izmenjevali ideje, delili dobre prakse ter najnovejša spoznanja o tehnologijah in poslovnih modelih za krožno gospodarstvo.

Povezovanje s prihodnjimi partnerji
Najboljši dogodki so tisti, ki omogočajo mreženje ob pogledu na morje. TBMCE je odlična priložnost za srečanje članov SRIP – Krožno gospodarstvo ter druženje gospodarstvenikov, raziskovalcev, inovatorjev, razvojnikov in odločevalcev. Vzpostavljali bomo nova sodelovanja in povezave za prebojne projekte prihodnosti.

Pripravljamo bogat program, ki bo vključeval plenarna predavanja in okroglo mizo, predstavitve znanstvenoraziskovalnih dosežkov in strokovne panelne razprave z uveljavljenimi govorci. Vljudno vas vabimo k sodelovanju in pripravi prispevka o vašem delu v sklopu tem konference.

Rezervirajte si datum, povejte kolegom in se nam pridružite na TBMCE 2022!

Veselimo se srečanja z vami!

Zdravko Kravanja
Zorka Novak Pintarič
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo

Cena: 130.00 €
Članska cena: Brezplačno

Obvezno izberite število prijavljenih oseb.

Št.oseb