ZAKAJ POSTATI ČLAN?

Skupaj ustvarjamo poslovne priložnosti v Sloveniji in po svetu ter krepimo podjetništvo in poslovanje skozi povezovanje, podporo, izobraževanja in druge poslovne storitve.

Postanite del kredibilne skupine podjetnikov

Naši člani so strokovnjaki na svojih področjih z visokim nivojem kvalitete, znanja in s konkretnimi izkušnjami v poslu. Edinstveni spletni B2B portal, do katerega lahko dostopate, je ključ do direktnih kontaktov, povezovanja, deljenja informacij in nasvetov.

Tukaj smo za vas

Potrebujete pomoč pri ustanovitvi podjetja, investicijsko svetovanje, pomoč pri pridobivanju mednarodnih listin ali pravni nasvet? Naša ekipa ekspertnih sodelavcev vam je vedno na voljo za individualno svetovanje ter pomoč pri konkretnih problemih in izzivih vašega podjetja.

Rastite z nami

Izobraževanja in mreženja so ključ do uspeha. Verjamemo, da bomo z medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem lažje, hitreje in učinkoviteje prišli do novih poslov. Letno izvedemo več kot 50 dogodkov, ki se jih udeleži več kot 21.000 udeležencev. Ne le, da boste skozi dogodke in izobraževanja pridobili nove ideje, znanja in veščine, mreženje bo le še povečalo vašo vidnost med podjetniki in razširilo vašo kontaktno bazo.

Skupaj zmoremo več

Vaša stališča in gospodarske interese zastopamo pred lokalnimi in državnimi organi. Lobiramo in dajemo priložnost vašim predlogom za spremembe zakonov in drugih predpisov s področja gospodarstva. Nudimo vam aktualne poslovne informacije o tujih trgih, svetovanje o pogojih poslovanja s tujino ter pomoč pri iskanju novih prodajnih poti.

Bodite v stiku s časom

Z našimi sodobnimi spletnimi orodji prejmete vse ažurne poslovne informacije na enem mestu.

Dvignite si prepoznavnost

Postanite vidni širši publiki potencialnih strank in partnerjev z brezplačno promocijo vašega podjetja, storitev in izdelkov.

Vsak novi član prejme brezplačno:

  • objavo spletne pasice za obdobje 14 dni in predstavitev podjetja na spletni strani ŠGZ
  • objavo spletne pasice za obdobje 14 dni in predstavitev podjetja v spletnem časopisu Gospodarski izzivi
  • objavo spletne pasice in povezavo do predstavitve podjetja v elektronskih novicah ŠGZ

Člani o nas

Pridruži se nam

ČLANARINA

že od 18€ na mesec
*5% popust ob plačilu letne članarine 
 

Razred podjetja

Število zaposlenih

Čisti prihodki od prodaje v EUR

Mesečna članarina v EUR

Mikro

do 10

do 1.000.000

18,00

Majhna

do 50

do 7.000.000

50,00

Srednja

do 150

do 15.000.000

100,00

Večja

do 250

do 30.000.000

200,00

Velika

do 450

do 60.000.000

250,00

Zelo velika

do 1000

do 120.000.000

500,00

Največja

nad 1000

nad 120.000.000

1000,00

Višina članarine se sprejme  vsako leto  na seji skupščine in se izračuna v sorazmerju  glede na število  zaposlenih in  čistih prihodkov od prodaje na podlagi aktualnih podatkov AJPES.

Članarina je oproščena DDV in se obračunava 2-mesečno. Članarina za podporne člane ŠGZ je vsaj 120 EUR / letno. Definicija podpornega člana je opredeljena v statutu ŠGZ. 

V skladu s Statutom ŠGZ, članstvo preneha s prenehanjem gospodarske družbe oz. podjetnika posameznika, s prostovoljnim izstopom ali z izključitvijo. Član ŠGZ lahko izstopi z dnem 1. januarjem v prihodnjem letu, če poda pisno izstopno izjavo najkasneje do 1. oktobra tekočega leta. Če član, ki namerava izstopiti iz zbornice, ta rok zamudi, njegov izstop učinkuje šele s koncem naslednjega koledarskega leta.