Napotitev na začasno delo v Francijo in pravni napotki kako se zaščititi pred neplačili v Franciji

Opravljate storitve gradbeništva, inženiringa, montaže ali drugo, katere bi lahko izvajali tudi v Franciji? Pa poznate obveznosti, ki jih morate kot delodajalec spoštovati glede napotitve vaših delavcev na začasno delo v Francijo? Vabimo vas, da se udeležite predavanja na to temo, in se tako odlično pripravite na to zakonodajno zahtevo pred začetkom pogajanj s francoskimi ali ostalimi poslovnimi partnerji, ki bi vas potrebovali za izvajanje del v Franciji. Spletna delavnica bo potekala v okolju MS Teams, povezavo boste prejeli en dan prej, na e-naslov, ki ste ga navedli v prijavnici.

Začetek

Zaključek

eiffel-tower-1161682__480

Predavatelj

Suzana Crassard

Telefon

030 667 731

E-naslov

vesna.herzenjak@stajerskagz.si

NAPOTITEV NA ZAČASNO DELO V FRANCIJO (Predavateljica Suzana Crassard; predavanje v slovenščini)

Na delavnici se boste seznanili z administrativnimi obveznostmi in s francosko delovno zakonodajo, ki jo morate spoštovati kot izvajalec del na francoskem ozemlju. Po predavanju boste med drugim seznanjeni s pogoji za napotitev, potrebno dokumentacijo za vaše podjetje in napotene delavce, gradbeniškimi karticami, imenovanjem predstavnika ter s potekom kontrol delovne inšpekcije.

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO IZTERJATI POSLOVNE DOLGOVE V FRANCIJI? (predavanje v angleščini)

Vsako podjetje si prizadeva, da najbolj profesionalno in kvalitetno opravi svoje storitve, in tako izpolni poslovno pogodbo. Toda kaj se zgodi, če vaš poslovni partner ne izpolnjuje svojega dela pogodbe in ne poravna finančnih obveznosti? V kolikor opravljate dela v Franciji, vam bodo pravgotovo v pomoč napotki kako se zaščititi pred neplačili in kakšen postopek vzpostaviti za izterjatev dolgov v Franciji. Anticipirati je vedno boljše!

Predavateljica: Predavateljica Sandrine JANIN-GADOUX je neodvisna odvetnica, ki dela v Parizu in je specializirana za gospodarsko pravo. Deluje na področju izterjatve dolgov, sporov med poslovnimi partnerji in kršitvi pogodb. Svetuje tudi pri ustanavljanju podjetij kot tudi v primeru stečajev ali sodnih likvidacij.

Cena: Brezplačno
Članska cena: Brezplačno

Obvezno izberite število prijavljenih oseb.

Št.oseb