Spletni seminar: Vitka organizacija v vsakem procesu po »koronakrizi«

Začetek

Zaključek

Predavatelj

Miha Vedenik

Telefon

+386 (0)2 220 87 10

E-naslov

petra.kostevsek@stajerskagz.si

Vitka˝ organizacija predstavlja organizacijo, ki deluje brez nepotrebnih izgub in ima optimalno organizirane vse poslovne procese s ciljem nenehnega izboljšanja vseh aktivnosti. Njena prednost je v osredotočanju na rezultate, na dinamične, časovno in stroškovno učinkovite procese, na zmanjšanje napak, na visoko učinkovite ter motivirane zaposlene.

Na spletnem seminarju bomo prikazali optimalni začetek  vitke organizacije in s tem tudi proizvodnje oz. kako optimalno nadgraditi obstoječi sistem z vitkim sistemom. Podjetja se večkrat soočajo s težavo kako vztrajati na vitkih principih, zato bomo pogledali zakaj se podjetja sploh odločajo za vpeljavo metod po vzoru TPS (Toyote Proizvodnega Sistema). Predstavljeni bodo primeri dobre prakse vpeljave vitke organizacije v različna podjetja iz različnih dejavnosti, prav tako pa tudi primeri vitkih sistemov in njihova pot od ideje/želje/potrebe do izjemnih razvijajočih se sistemov, ki so povezali in spremenili celotna podjetja. Uvedba vitke organizacije je najcenejši način povečanja fleksibilnosti, kakovosti in zadovoljstva kupcev.  Usmerili se bomo na področje, kako najbolj učinkovito motivirati zaposlene, še posebno v obdobju po koronavirusu, ki vpeljujejo vitko (lean) organizacijo ter kako jim ustvariti kakovostno okolje za doseganje odličnih rezultatov.

Spletni seminar je namenjen članom ŠGZ in članom SRIP krožno gospodarstvo in je brezplačen.

Cena: Brezplačno
Članska cena: Brezplačno

Obvezno izberite število prijavljenih oseb.

Št.oseb

Predavatelj

Miha Vedenik Lean rešitve d.o.o.

Je soustanovitelj podjetja Lean Rešitve, vodja finančne in kadrovske službe, predavatelj, »Shopfloor« svetovalec, mentor bodočim Lean managerjem in navdušenec nad vitkimi procesi. Njegove dosežke in storitve lahko vidite in občutite v različnih podjetjih tako v Sloveniji kot v tujini, na področju optimizacije proizvodnih procesov, izboljšanja poslovnih rezultatov, reorganizacije, spreminjanja miselnosti v podjetjih, vpeljave vitkih metod in razvoja kadrov za vodenje vitkih metod. Letno predava na strokovnih konferencah v Sloveniji, na Slovaškem in Nemčiji na temo vpeljave vitke organizacije in proizvodnje za izboljšanje ključnih indikatorjev poslovanja podjetja. Njegova strokovnost in sposobnost motiviranja mu omogočata povezovanje človeških virov na različnih nivojih v podjetju, da skupaj začnejo spreminjati procese na bolje. Pri doseganju ciljev njegovih strank pri vpeljavi vitkih metod ga vodita izjemna kreativnost in ustvarjalnost.

Podjetje Lean rešitve d.o.o. je svoje storitve izvajalo za številna podjetja v sloveniji kot tudi v tujini, Knauf Insulation, Hella, Iskra, Domel, Cartago, Žito, Cablex, Hidria, SIP, Livar, ARCONT ipd.

Podrobnosti dogodka

Seminar bo potekal preko orodja Microsoft Teams. Za sodelovanje na konferenci potrebujete računalnik z internetno povezavo z mikrofonom, brskalnikom Google Chrome ALI nameščeno aplikacijo MS TEAMS (prenos na tej povezavi). V kolikor uporabljate rešitev MS OFFICE 365 bi morali aplikacijo imeti že nameščeno.