1. Štajerski gospodarski forum 2021: Kako smo v gospodarstvu preživeli 2020 in kako vstopamo v 2021? Ogled oddaje…

Štajerski-gospodarski-forum-1.oddaja-v-letu-2021

Vprašanje, ki ni pomembno samo za gospodarstvo. Od preživetja gospodarstva so namreč odvisna naša življenje in delo. Tudi če se bere in sliši nekoliko senzacionalistično, je čisto enostavno – res! Koronavirusna pandemija je pomenila zelo velik šok za gospodarstvo in ima zelo resne gospodarske in socialne posledice.

Evropska komisija se je odzvala hitro in sprejela je ukrepe, o katerih še samo nekaj tednov pred izbruhom krize niso mogli niti razmišljati. Kako se je na gospodarskem področju odzvala Slovenija? So bile reakcije hitre? Pravočasne? Dovoljšnje? Prave? Okrevanje posameznih držav bo odvisno tudi od javnozdravstvenih ukrepov, sprejetih za zajezitev epidemije, od sektorske sestave nacionalnih gospodarstev in moči nacionalnih politik. In – seveda – od posameznih podjetij, njihove organiziranosti in sposobnosti prilagoditve!

Kako razmišljajo v podjetij in kako so se odzvali? Kako ocenjujejo zmožnosti za nadaljnje gospodarske aktivnosti in razvoj v posameznih podjetjih Podravja? Kaj so njihovi največji problemi in kako ocenjujejo učinkovitost sprejetih ukrepov? Predvsem pa – kako rešujejo probleme in kaj si obetajo za 2021! 

Gostje oddaje:

  • mag. Aleksandra Podgornik, direktorica ŠGZ
  • Trivo Krempl, direktor AJM d.o.o.
  • Rado Vračko, diretkor Expo biro d.o.o.

Kliknite tukaj za ogled oddaje!

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Prijava na e-novice

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!