Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

10.ŠGF:Umestitev objektov za proizvodnjo obnovljivih virov energije v lokalni prostor

Obnovljivi viri energije so z ekološkega, gospodarskega in splošno družbenega vidika zaželene investicije. Toda – ali so tudi zares lahko uresničljive? S kakšnimi težavami se soočajo gospodarstveniki pri postavitvi objektov za proizvodnjo obnovljivih virov energije v lokalni prostor? Kako presegajo nesoglasja vpletenih strani in kako pridejo do konsenza? Kako se soočajo z odložitvijo načrtovanih projektov, ki posledično tudi podražijo posamezne investicije? In ali je vloga občine in države na področju osveščanje občanov in občank dovolj proaktivna? Ali zakon o umeščanju prostorskih ureditev državnega pomena v prostor, ki je začel veljati 27. oktobra 2010, prinaša konkretne spremembe in novosti na tem področju, ki bodo koristile gospodarstvu?

Na forumu boste s vprašanji in komentarji sodelovali tudi vi. Svoje vprašanje nam lahko posredujete tudi v pisni obliki na: info@stajerskagz.si .

Po zaključku strokovnega dela foruma Vas vabimo na  neformalno druženje v preddverje dvorane.

Vljudno vabljeni.
 

Prijavite se lahko z e-prijavnico (spodaj) ali s prijavnico na VABILU .

 


 

Vabimo vas, da postanete sponzor Štajerskih gospodarskih forumov. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi .

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic