Novosti in obvestila

Datum

04. Mar 2022

Kategorije

Deli z drugimi

16. Vrh slovenskega gospodarstva, 23.3.2022

Letošnji Vrh slovenskega gospodarstva bo posvečen horizontom prihodnosti. Gospodarstveniki bodo razpravljali o nujno potrebnih ukrepih na štirih ključnih področjih kratkoročnega in srednjeročnega razvoja Slovenije:

  • Zeleni načrt in digitalna transformacija
  • Reindustrializacija – z raziskavami, kadri in viri
  • Povezljivost – družbena, transportna, mednarodna
  • Vloga države in finančnega sistema

Poseben gost bo Björn Kuipers, nogometni sodnik, ki je sodil finale EURO lige med Italijo in Anglijo. V svojem motivacijskem govoru z naslovom »Performance under pressure« (Nastop pod pritiskom) bo pokazal, kaj je mogoče doseči s pravo komunikacijo.
*Motivacijsko predavanje je zaprto za predstavnike medijev.

Björn Kuipers
Od leta 2006 do 2021 je bil sodnik na seznamu FIFA, od leta 2009 do leta 2021 pa sodnik UEFA elitne skupine. Kuipers je sodil na dveh svetovnih pokalih in treh turnirjih za evropsko prvenstvo. Nazadnje je sodil finale Euro 2020 med Italijo in Anglijo. Študiral je poslovno administracijo in je soustanovitelj verige supermarketov Jumbo Kuipers.

Performance under pressure (Nastop pod pritiskom)
Nastopate pod visokim pritiskom? Težko sprejemate odločitve? Vabljeni na predavanje Björna Kuipersa, ki bo govoril o vodenju, sodelovanju, zaupanju, sprejemanju odločitev in mentalnem fitnesu. Pokazal bo, kaj je mogoče doseči s pravo komunikacijo v pravem trenutku, s pravimi ljudmi. Björn Kuipers bo občinstvo izzval z impresivnimi video posnetki, slišali boste zvočne odlomke pogovorov sodniške ekipe z vrhunskih tekem. Nakazal pa bo tudi, kaj imajo skupnega najvišji športni sodniki in direktorji podjetij.

Vir: GZS… 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic