Novosti in obvestila

Datum

15. Jun 2017

Kategorije

Deli z drugimi

2. mednarodna konferenca: Podjetja, mladi in družbena odgovornost 2017, 23.06.2017

 

2. mednarodna konferenca PODJETJA, MLADI IN DRUŽBENA ODGOVORNOST 2017:

Krepitev veščin in zaposlovanje mladih – Nacionalni akcijski načrt za mlade v Sloveniji

Petek, 23. junij 2017

Velika dvorana Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, Slovenija

 

Mladi potrebujejo ustrezno podporo pri prehodu iz študija v prvo zaposlitev, ki mora biti predvsem praktično naravnana. Da bi to lahko dosegli, je zanje ključnega pomena mreženje, sodelovanje s podjetji, izobraževalnimi ustanovami in mladinskimi organizacijami.

Zato vas ob tej priložnosti vljudno vabimo, da se udeležite 2. mednarodne konference PODJETJA, MLADI IN DRUŽBENA ODGOVORNOST 2017: Krepitev veščin in zaposlovanje mladih – Nacionalni akcijski načrt za mlade v Sloveniji, ki bo potekala v petek, 23. junija 2017, v Veliki dvorani Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, Slovenija.

V prilogi je predstavljen okvirni program konference in upamo, da se je boste lahko udeležili. V petek, 23. junija 2017, se namreč v Mariboru začne tudi Festival Lent in to bo dobra priložnost za mreženje in kulturno udejstvovanje prisotnih. Več o festivalu najdete na naslovu: http://www.festival-lent.si/.

 

Prijave zbiramo do 21.6.2017 na naslovu info@irdo.si, prosimo, izpolnite priloženi prijavni obrazec in nam ga pošljite čim prej. Prijavnine ni.

 

Hkrati vas vabimo, da kot pravna oseba podpišete Pismo o nameri za sodelovanje v Paktu za mlade ter tako podprete naša skupna prizadevanja za večjo zaposljivost mladih.

Pridružilo se nam je že 17 pravnih oseb – od podjetij, do nevladnih organizacij, izobraževalnih ustanov in lokalnih skupnosti. Bodite z nami tudi vi!

[av_button label=’VABILO IN PROGRAM’ link=’manually,https://www.stajerskagz.si/wp-content/uploads/2017/06/2017IRDO-Vabilo-na-konferenco-za-mlade-23-6-2017-MB-ok-sgz.pdf’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1zjreg’]

Hvala vam za sodelovanje in lep pozdrav!

 

Primož Ademovič,                                                                       mag. Anita Hrast,

strokovni sodelavec inštituta IRDO                                        direktorica inštituta IRDO

l.r.                                                                                                   l.r.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic