Javni razpis »DOPOLNJEVANJE SME INSTRUMENTA - Faza 2«

 

2. mednarodna konferenca PODJETJA, MLADI IN DRUŽBENA ODGOVORNOST 2017:

Krepitev veščin in zaposlovanje mladih – Nacionalni akcijski načrt za mlade v Sloveniji

Petek, 23. junij 2017

Velika dvorana Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, Slovenija

 

Mladi potrebujejo ustrezno podporo pri prehodu iz študija v prvo zaposlitev, ki mora biti predvsem praktično naravnana. Da bi to lahko dosegli, je zanje ključnega pomena mreženje, sodelovanje s podjetji, izobraževalnimi ustanovami in mladinskimi organizacijami.

Zato vas ob tej priložnosti vljudno vabimo, da se udeležite 2. mednarodne konference PODJETJA, MLADI IN DRUŽBENA ODGOVORNOST 2017: Krepitev veščin in zaposlovanje mladih – Nacionalni akcijski načrt za mlade v Sloveniji, ki bo potekala v petek, 23. junija 2017, v Veliki dvorani Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, Slovenija.

V prilogi je predstavljen okvirni program konference in upamo, da se je boste lahko udeležili. V petek, 23. junija 2017, se namreč v Mariboru začne tudi Festival Lent in to bo dobra priložnost za mreženje in kulturno udejstvovanje prisotnih. Več o festivalu najdete na naslovu: http://www.festival-lent.si/.

 

Prijave zbiramo do 21.6.2017 na naslovu info@irdo.si, prosimo, izpolnite priloženi prijavni obrazec in nam ga pošljite čim prej. Prijavnine ni.

 

Hkrati vas vabimo, da kot pravna oseba podpišete Pismo o nameri za sodelovanje v Paktu za mlade ter tako podprete naša skupna prizadevanja za večjo zaposljivost mladih.

Pridružilo se nam je že 17 pravnih oseb – od podjetij, do nevladnih organizacij, izobraževalnih ustanov in lokalnih skupnosti. Bodite z nami tudi vi!

Hvala vam za sodelovanje in lep pozdrav!

 

Primož Ademovič,                                                                       mag. Anita Hrast,

strokovni sodelavec inštituta IRDO                                        direktorica inštituta IRDO

l.r.                                                                                                   l.r.