Novosti in obvestila

Datum

09. Okt 2017

Kategorije

Deli z drugimi

3. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor, 12.-14.10.2017

3. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor

3. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor bo potekal od 12. do 14. oktobra v Narodnem domu kot 3-dnevno druženje, izobraževanje in zabava za osebni in skupni DVIG.

Več kot 20 brezplačnih prireditev za vse, ki vas zanima, kar nas v šoli običajno ne učijo (12.10.), ki ste podjetni (Orodja socialne ekonomije za dvig 13.10), za tiste, ki želite osebni razvoj (14.10. dopoldne) in zabavo z Legendami Maribora (14.10. od 17. ure dalje  in rock koncertom ob 20. uri).

Namen gibanja Ko dvignem sebe, dvignem Maribor je dvigniti zavest o pomenu prevzemanja svoje osebne odgovornosti tako za svoje kot za skupno življenje ter svoj (pozitivni) vpliv na družbo s pomočjo aktivacije vseh naših potencialov za naše skupno dobro.

Zato 3. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor odkriva in predstavlja orodja, ki jih lahko ljudje takoj uporabimo za svoj dvig – za izboljšanje svojega življenja, okolja in posledično družbe.

[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-35if2o’]

Prvi dan (četrtek, 12. oktober) – od 15.30 do 20.30 ure – Za starše in vse, ki jih zanima tema

  »O tem, kar nas v šolah običajno ne učijo.«  Predavatelji: mag. Nastja Mulej (Kreativno razmišljanje), Renato Uhl (Internetne pasti za mlade), Metka Kramberger Wherry (Posledice mladoletnega prestopništva) in dr. Špelca Morojna (Občutenje ali zapletanje v zgodbe?). Za vse prijavljene nastop skupine DUO PLATIN ob 20. uri.

 PROGRAM IN PRIJAVE ZA BREZPLAČNI VSTOP na prireditve prvega dne festivala – tukaj.

Drugi dan (petek, 13. oktober) – za podjetne ljudi, podjetnike, poslovne šole

 Orodja socialne ekonomije za dvig posameznika in družbe – Nihče ne ostane zadaj.  Dan bo namenjen prispevku panoge socialnega podjetništva (kooperative, zadruge, društva, združenja, so.p.-ji, podporno okolje) k razvoju bolj etične, družbeno-odgovorne in trajnostne družbe ter o tem, kako lahko posameznik v socialnem podjetništvu razvija svojo poslanstvo ter prispeva svoj pozitivni družbeni vpliv.

 PROGRAM IN PRIJAVE ZA BREZPLAČNI VSTOP  na prireditve drugega dne festivala – tukaj.

 Tretji dan (sobota, 14. oktober) – brezplačna zabava za vse !

 Maribor praznuje – Dan sprostitve in univerzalne komunikacije z glasbo, petje, plesom. Od 8. do 16. ure se bomo družili in praznovali ob predstavitvi plesnih šol, delavnic, glasbenih, športnih in kulturnih skupin, joge in duhovnosti. Ob 18. uri se bomo družili ob koncertu LEGENDE MARIBORA (Tudi jaz sem legenda!) ob zabavnem programu z znanimi Mariborčani in njihovimi zgodbami za dvig. Doslej so svojo prisotno potrdili skupina SKATER, Jože Kobler, Lidija Kobler, Zorica Fingušt, TOMET, Marko Soršak-Soki, Smiljan Pušenjak, čakamo pa še na presenečenja !

Od 20. ure naprej zaključek festivala – rock koncert classic old school rock rock skupine WAKE UP. Brezplačen vstop.

 PROGRAM IN PRIJAVE ZA BREZPLAČNI VSTOP na prireditev tretjega dne festivala – tukaj.

Kontakt in informacije:

 www.kodvig.si, gibanje@kodvig.si

 Miro Mihec, PR Ko dvignem sebe, dvignem Maribor, 041 710-277

Iris Magajna, predsednica društva Pupillam, so.p. (nosilec gibanja)

Mirjana Ivanuša-Bezjak, članica organizacijskega odbora festivala

Častni pokrovitelj festivala je župan Mestne občine Maribor, dr. Andrej Fištravec.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic