Novosti in obvestila

Datum

06. Mar 2024

Kategorije

Deli z drugimi

3. Karierni sejem na Ptuju, 28. – 30. 3. 2024

S ciljem, da zadržimo domače talente v domačem okolju, jim približamo kadrovske potrebe uspešnih lokalnih podjetij in olajšamo njihove poklicne dileme ob zaključku osnovne ali srednje šole, Manager klub Ptuj v sodelovanju s ŠC Ptuj organizira 3. karierni sejem, in sicer od 28. marca do 30. marca 2024 na Ptuju.

Lokalni dogodek, ki prerašča v tradicionalnega, poteka pod sloganom »Dobro službo najdeš tudi doma!«, namenjamo osnovnošolcem, srednješolcem, študentom ter iskalcem prve ali nove zaposlitve. Ker verjamemo, da »DOBRO SLUŽBO NAJDEŠ TUDI DOMA!«, vas vljudno vabimo, da pravočasno potrdite svojo udeležbo, z aktivno prisotnostjo na 3.kariernem sejmu na Ptuju pa neposredno nagovorite učence, dijake in študente, jim na zanimiv način predstavite koristne informacije o vašem podjetju, pojasnite katera znanja in veščine so iskane na aktualnem trgu dela in jim tudi osebno zagotovite, da lahko dobro službo najdejo tudi pri vas.

Več informacij in prijave:

NAJAVA: 3. KARIERNI SEJEM – 28. – 30. MAREC 2024 – Manager klub Ptuj (mkp.si)

 Vljudno vabljeni!

Organizacijski odbor MKP

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic