Novosti in obvestila

Datum

19. Apr 2018

Kategorije

Deli z drugimi

4. Štajerski gospodarski forum 2018: Izgradnja podjetniške družbe – med teorijo in prakso. Ogled oddaje…

4. štajerski gospodarski forum v letu 2018

IZGRADNJA PODJETNIŠKE DRUŽBE – MED TEORIJO IN PRAKSO

Da je vodenje izjemno pomembno, ni nobenega dvoma, pa naj gre za vodenje na kateri koli ravni in na katerem koli področju, od podjetja pa vse tja do države in širše. Metode in pristopi se razlikujejo, v osnovi pa je vodenje sicer dojemano kot načrtovanje, usmerjanje in nadzor podrejenih, čeprav ga sodobni pristopi vse bolj opredeljujejo kot spodbujanje, mentorstvo, motiviranje in ustvarjanje pozitivnih čustev za pozitivne učinke.

V tokratnem forumu se bomo dotaknili vodenja v podjetjih, in sicer majhnih in srednje velikih podjetjih. K temu nas je spodbudila tudi 25. obletnica študija podjetništva na EPF Univerze v Maribor.

Z gosti se bomo torej pogovarjali o vodenju, o tem, koliko znanja, pridobljena znotraj študija, pripomorejo k učinkovitemu delu v praksi, koliko je izmenjave med teorijo in prakso po končanem študiju, koliko študijski programi temeljijo na problemih vodenja v podjetjih in koliko so praktične izkušnje iz podjetij vključene v učne programe.

Gostje oddaje:

dr. Miroslav Rebernik, Ekonomsko-poslovna fakulteta, Univerza v Mariboru dr. Karin Širec, Ekonomsko-poslovna fakulteta, Univerza v Mariboru dr. Barbara Bradač Hojnik, Ekonomsko-poslovna fakulteta, Univerza v Mariboru Mag. Boris Sovič, predsednik uprave Elektro Maribor Marko Gorjak, namestnik direktorja Orodjarstvo Gorjak d.o.o.

Štajerski gospodarski forum – četrta oddaja april 2018

Za ogled oddaje sledite povezavi na sliki…

Vabljeni k ogledu!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic