Novosti in obvestila

Datum

29. Jun 2022

Kategorije

Deli z drugimi

5. Štajerski gospodarski forum 2022: Inovacije med podporo in nevidnostjo, ogled oddaje…

Da inovacije premikajo svet in pomenijo prihodnost je misel, ki jo pogosto slišimo. Koliko pa imajo inovacije, inovativnost in predvsem inovatorke in inovatorji resnične podpore v okolju v katerem delajo in ki jim omogoča realizacijo idej in inovacij? In koliko pozornosti in tudi finančnih spodbud jim je namenjeno v širši družbi? Ali naš izobraževalni sistem spodbuja inovativnost? Gostje oddaje:
  • Danijel Muršič, direktor podjetja Menerga, d.o.o. in prijavitelj inovacije  “Ogrevanje in hlajenje stavb s pomočjo hibridne geo-energetike”.
  • David Vukovič, direktor podjetja HighFly, d. o. o., inovacija FLYWAY – Električni vodni skiro.
  • Dimitrije Stopar, predstavnik podjetja 4inovations d.o.o. in direktor podjetja Mark Eko Trade GmbH ter prijavitelj inovacije: “MES-MFR1 – Mark Eco System – magnetni tokovni resonator za nizke pretoke”

Kliknite tukaj za ogled oddaje!

[av_button label=’Ogled vseh oddaj Štajerski gospodarski forum…’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ size=’small’ position=’center’ label_display=” title_attr=” color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ link=’manually,http://www.stajerskagz.si/stajerski-gospodarski-forum-tv-oddaja/’ link_target=” id=” custom_class=” av_uid=’av-1zccpa’ admin_preview_bg=”]

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic