500 podjetnic letos že osmič! 15.04.2020

Že osmič prihaja največje srečanje ženskega podjetništva v Sloveniji – 500 podjetnic 2020! Vabimo vas, da si hitro zabeležite SREDO, 15. 4. 2020.

Vstopnice za dogodek 500 podjetnic 2020 – 15.4.2020 na https://500podjetnic.si/cenik-prijava/ 

Članice Perl si lahko zagotovijo vstopnico po znižano ceni 50,00 EUR

Tudi letos glavnemu delu sledi večerni posvet, tokrat na temo okolja in predvsem naše harmonije zdravja, kjer se pravzaprav spremembe zares začnejo. Kot vedno vas bomo tudi letos presenetile s presenečenji, ki si jih želite. Program bo pester in aktualen, slišale in videle boste marsikaj zanimivega, spoznale zgodbe domačih in tujih podjetnic in podjetnikov, njihove začetke, vzpone in padce.

Želimo postati vaše najpomembnejše srečanje v letu in želimo, da po dogodku ponosno lahko rečete, da se je izplačalo. S poslovnimi partnerstvi, prijateljstvi in znanji. Dobrodošle tudi vse, ki ste v podjetništvu še sveže, saj bomo organizatorke poskrbele, da se boste hitro vklopile in dobro počutile v družbi 500 super žensk!

Zakaj na dogodek 500 podjetnic 2020?

  • Pozitivna energija in drugačno poslovno druženje
  • Bogat program z izjemnimi govorci (neprecenljivo)
  • Popusti na storitve in izdelke partnerjev
  • Brezplačna spletna objava z velikim dosegom (vrednost 400 €)
  • Spodbujeno mreženje in 10 – 100 novih poslovnih kontaktov
  • Darilna vrečka za vsako udeleženko (vrednost 30 €)
  • Nagradne igre iz darilnega sklada sponzorjev

Za vas so na voljo tudi dodatne možnosti promocije in sodelovanja na dogodku (prodajna stojnica, darilo za darilne vrečke za vsako udeleženko, vstavljanje letakov za udeleženke, ipd.) – več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ker si želimo, da bi se poleg poslovnih uspehov, ki jih že žanjete, pospešila tudi rast vašega podjetja, se tokrat posvečamo >> Okolju in zdravju v poslu << Samo za zainteresirane zvečer pripravljam strokovni posvet in okroglo mizo na to temo.

Program in vaše zgodbe bomo sproti dopolnjevale na spletni strani dogodka. Vsaka udeleženka bo objavljena tudi na spletni strani in Facebooku, kjer vas čakajo tudi nagradne igre, darila, povezovanja in druge podjetnice.

Vstopnice za dogodek 500 podjetnic 2020 – 15.4.2020 na https://500podjetnic.si/cenik-prijava/ 

Pohitite z nakupom vstopnice (50 EUR za članice perl) in si zagotovite svoje mesto po izjemno ugodni ceni, k udeležbi na dogodku pa povabite tudi svoje prijateljice, znanke, sodelavke!

Za razliko, ki jo boste prihranile zdaj, si boste po dogodku privoščile še večerjo s podjetnicami, ki jih boste tisti dan spoznale. Vstopnica je lahko tudi lepo darilo za kakšno podjetniško prijateljico.

Se vidimo spomladi, drage podjetnice, me se že zelo veselimo druženja z vami! 🙂

 

Vse Perle, ki se boste prijavile prosimo, da obvestite tudi nas, saj bomo v primeru večjega števila organizirali skupni prevoz.

Prijave sprejemamo na e-naslov: lidija.majcen@stajerskagz.si