Novosti in obvestila

Datum

18. Okt 2022

Kategorije

Deli z drugimi

Anketa – Analiza stanja inovacijske dejavnosti v Slovenskih podjetjih 2022

Spoštovani,

spet je čas za novo analizo. V letu 2020 smo na Gospodarski zbornici Slovenije v sodelovanju s Spiritom izpeljali pilotno izvedbo analize inovativnosti ter jo nadgradili in ponovno izvedli v letu 2021.

Namen analize je zmeriti inovacijski potencial slovenskega gospodarstva, ki je lahko podlaga za oblikovanje podpornih storitev pri vzpostavljanju inovacijske kulture v podjetjih ter nadgradnja inovacijskega sistema v sodelovanju med gospodarstvom, podpornim okoljem in oblikovalci politik.

Z letošnjo analizo stanja si želimo še povečati vzorec podjetij, zato bo vsaka rešena anketa zares pomembna, vaši odgovori pa bodo velikega pomena za razumevanje in ovrednotenje dejanskega stanja inovativnosti v slovenskem gospodarstvu.

In kaj boste imeli od tega vi?
Vsi, ki boste izpolnili anketni vprašalnik do konca, boste prejeli takojšen dostop do izvoda priročnika o najboljših aktualnih praksah inoviranja v zrelih podjetjih  The Innovator’s Handbook 2022. Zbornik prispeva družba CorpoHub, uradni promotor zbornika ter ekspertni član globalne skupnosti Innov8rs.

To še ni vse, v bližnji prihodnosti bomo za tiste, ki boste do konca rešili anketni vprašalnik v mesecu decembru 2022 v sodelovanju s Corpohubom organizirali brezplačno 2-urno delavnico na temo inovativnosti in inoviranja v vaši bližini z naslovom: Kako gradimo kulturo in zmogljivosti za inoviranje v celotnem podjetju? Delavnice bodo izvedene v 6 krajih po Sloveniji, tudi v vaši bližini

Reševanje ankete vam bo vzelo od 2 minut do približno 20 minut odvisno od stanja inovativnosti.

Rok za reševanje anketnega vprašalnika je, 14. 11. 2022.

 

Kontakt: Simon Vrbanič, Strateški razvoj GZS, vodja področja inovativnosti: simon.vrbanic@gzs.si

Lep pozdrav in ostanite inovativni

DOSTOP DO ANKETE

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic