Avto Tertinek d. o. o. prodaja nepremičnine na odlični lokaciji v Spodnjem Radvanju

Avto Tertinek d. o. o. prodaja nepremičnine na odlični lokaciji v Spodnjem Radvanju

Prodamo solastniški delež (60%) nepremičnine na odlični lokaciji v Spodnjem Radvanju (primerna je za avtomehanično dejavnost) in utečeno dejavnost z dolgoletno družinsko tradicijo (že od leta 1976).

V naravi nepremičnina predstavlja:

Delavnico (za potrebe avtoservisne dejavnosti) skupne velikosti 181,4 m2 in višine cca 270 m, tla so betonska, stavbni elementi kovinski (dvojna vrata velikosti cca 260x270m), elektrika je 3 fazna (moč priključka 3x2A). Kritina so valovite plošče.

Prodajno skladiščni del skupne velikosti 188,7 m2, urejen v dveh nadstropjih, v pritličju je trgovina, prostor za zaposlene, sprejemna pisarna, sanitarije v skupni uporabi z lokalom in nekaj skladiščnega dela. V nadstropju se nahaja klimatizirana pisarna in preostali del skladišča z regali. V pritličnem delu je prehod do delavnice. Po tleh so položeni keramika v pritličju in vinil delno v nadstropju. Ta del stavbe je prekrit s strešno kritino tipa Tegola.

Oba objekta sta klasične gradnje in klasično ometana, dodatna izolacija je položena v ostrešnem delu (20 cm steklene volne).

Zemljišče, ki skupaj s stavbami zajema 3 parcelne številke, je ograjeno, tehnično varovano in asfaltirano. Del zemljišča predstavljajo parkirišča (8 mest). Ob delavnici je prostor za morebitno avtopralnico.

Ogrevanje je urejeno s plinsko centralno (dve ločeni plinski peči), energent je mestni plin. Sanitarna voda se ogreva na elektriko.

Del stroškov je skupnih z gostinskim lokalom, ki je v isti stavbi in bo potrebno urediti odštevalne števce.

Preostali delež (40%) je v lasti drugega lastnika, ki je pripravljen na medsebojne dogovore.

Za vse bolj podrobne informacije nas prosim pokličite ali pošljite mail.

KONTAKT:

Sandra Tertinek (031/670-716) in sandra@avtotertinek.si (Avto Tertinek d. o. o.)

Štajerska Gospodarska Zbornica