Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

B2B srečanja s francoskimi prodajnimi agenti – ROK ZA PRIJAVO

V okviru Entreprise Europe Network vabi Gospodarska zbornica regije Bretanja in Združenje trgovskih agentov zahodne Francije k sodelovanju na srečanju s francoskimi agenti, ki bo potekalo 2. decembra v mestu Nantes.
Interes za srečanje je izrazilo že 50 agentov. Med njimi so na primer agenti, ki jih zanima zastopanje proizvajalcev strojev za predelavo hrane, ki bi jih prodajali obstoječim kupcem.
Trenutno je v pripravi izdelava kataloga zainteresiranih tujih podjetij. Katalog bo predstavljen vsem agentom združenja, ki jih je 3.000. Iz vseh zainteresiranih podjetij bo izbranih 30 podjetij, za katera bo največje povpraševanje na strani agentov. Ta podjetja bodo 2. novembra obveščena o izboru k udeležbi na “meet French agents” dogodku.

Kaj je potrebno storiti?
Če iščete agenta na francoskem trgu izpolnite priloženi prijavni obrazec in ga do 18. oktobra (torek) pošljite na naslov carole.leguen@bretagne.cci.fr  ali po faksu +33 2 99 25 41 10.

Dodatne informacije: Mojca Osojnik, tel.: 01 58 98 101, mojca.osojnik@gzs.si (pošljite kopijo prijave!)

Prilogi:

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic