Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

BILATERALNO POSLOVNO SREČANJE V BANJA LUKI

 

V oktobru smo organizirali potovanje  delegacije  gospodarstvenikov, v glavnem direktorjev  9 podravskih podjetij v Banja Luko, kjer je  Regijska gospodarska zbornica Banja Luka pripravila bilateralno poslovno srečanje  s podjetij iz regije Banja Luka.

Večina  gospodarstvenikov  je skupaj s predstavniki Štajerske gospodarske zbornice  potovala v Banja Luko s skupinskim prevozom (mini bus), kjer so prisotni imeli obenem možnost za medsebojne razgovore.

Poslovnega srečanja se je torej udeležilo 9 podjetij iz Podravja in 18 podjetij iz regije  Banja Luka.
Predstavniki podjetij so imeli vnaprej dogovorjene individualne razgovore.  Slovenski udeleženci so bili z razgovori zadovoljni, prav tako pa tudi njihovi bosanski sogovorniki. Slovenski udeleženci so od  poslovnega srečanja pričakovali vzpostavitev prvih stikov, pa tudi informacije o gospodarskem okolju in  tržne informacije.
Zaključimo lahko, da so bili razgovori koristni, nekateri so pridobili resne sogovornike, s katerimi bodo prešli na konkretne razgovore.

Predstavniki obeh zbornic smo se dogovorili, da bomo nadaljevali z dosedanjim dobrim sodelovanjem in ga še razvijali s takšnimi in podobnimi aktivnostmi, ki bodo koristile podjetjem, članom obeh zbornic.

V Maribor smo se vrnili v poznih večernih urah, utrujeni , vendar zadovoljni.
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic