Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačen seminar: Kako znova napisati uspešno podjetniško zgodbo?

 

v Centru Evropa na Dalmatinovi 4 v Ljubljani v četrtek, 6. oktobra 2011, med 16.00. in 18.30.
 
Miselni preskok, ustrezna motivacija in programi EU in države. Vse troje je potrebno, da se podjetniška pot lahko ponovno uspešno začne.
 
Pridružite se nam na izobraževalnem seminarju, na katerem boste najprej izvedeli, kakšne vrste spodbud lahko najdete na strani države in kakšne spodbude za nov podjetniški začetek nudi Evropska unija. Programe in vrste pomoči bosta predstavili Vlasta Selšek iz Javne agencije RS za podjetništvo in tuje investicije in dr. Andreja Popit iz mreže Enterprise Europe Network.
 
V drugem delu seminarja se bomo posvetili motivaciji. Uspeh je stanje duha.
Energija gre tja, kamor so usmerjene misli in tisto o čemer smo resnično in iskreno prepričani, postane naša resničnost. Tomaž Korelc in Sašo Velkov iz podjetja Creatoor d. o. o. bosta z vami delila ideje in znanje, kako (ponovno) vzpostaviti pozitivno notranjo energijo in iz povprečnega postati vrhunski podjetnik!
 
Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna prijava na telefonski številki (01) 438 22 70 ali na naslov info@center-evropa.si. Poiščite nas tudi na spletni strani www.center-evropa.si, Twitterju (@centerevropa) in Facebooku.
 
 
Več o evropskem tednu podjetništva:http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/sme-week/

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic