Novosti in obvestila

Datum

18. Maj 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačna delavnica: Vstop in poslovanje na nemškem trgu, MB, 22.05.2018

Nemški trg  zaradi svoje bližine, odličnega gospodarskega stanja in velike kupne moči za marsikatero podjetje predstavlja ciljno destinacijo za razširitev svojega poslovanja. Visoka kupna moč, ogromen podjetniški sektor, globok kapitalski trg, pravna urejenost in podobna poslovna kultura so pogoji, ki odpirajo slovenskim podjetjem številne priložnosti. Vendar klub vsemu, je vstop na nemški trg za slovenska podjetja izjemno zahteven: visoka konkurenčnost in zasičenost trga, izjemno kompleksen davčni sistem, pritisk na cene in visoki stroški vstopa so le nekateri manj svetli vidiki, s katerimi se podjetja soočajo.

 

Štajerska gospodarska zbornica za vas pripravlja delavnico z možnostmi individualnih razgovorov.

 

Program bo potekal v slovenskem jeziku.

Na b2b srečanja, se je potrebno predhodno prijaviti na e-mail: karin.crepinko@stajerskagz.si.

V primeru, da se na dogodek prijavite, a se ga ne udeležite oz. ne sporočite svoje odsotnosti vsaj tri dni pred dogodkom, morate poravnati stroške vaše neudeležbe, ki znašajo 20 € + ddv na osebo.

Kotizacija: Seminar je brezplačen.

[av_button_big label=’Program delavnice in prijava…’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.stajerskagz.si/izdelek/vstop-in-poslovanje-na-nemskem-trgu/’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2d0vfr’][/av_button_big]


Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter
SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic