Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačna delavnica za člane: Manj znana orodja za upravljanje s človeškimi viri

Na delavnici si bomo ogledali različne tehnike in praktična orodja za še učinkovitejše delo z ljudmi, odgovarjali bomo na vaša vprašanja in rešili nekaj konkretnih težav, s katerimi se srečujete.

Vsebina delavnice:

 Osnove psihologije in sposobnosti motiviranja
 Obravnavanje konkretnih težav udeležencev
 Predstavitev novega, izjemno učinkovitega orodja za izkoristek potenciala zaposlenih; »HRM Review – Bonus Plus«

Cilji delavnice
Udeleženci bodo pridobili dodatne veščine iz naslednjih področij: psihologije in motivacije; manj znanih, vendar izjemno učinkovitih tehnik za delo z ljudmi; optimalnega ocenjevanja zaposlenih.

Delavnica je namenjena: direktorjem in vodjem HRM služb.

Način dela: pristop izobraževanja temelji na principu psihologije in je naravnan prvenstveno na praktične primere, učne filme in konkretna orodja, ki jih udeleženci lahko takoj prenesejo in uporabijo v praksi.

Izvajalec delavnice: Aleksander Schmidt,  je dosledno povezoval teorijo in prakso in znanje delil skozi  številne izkustvene delavnice. V sklopu službe za diplomatske potrebe, je bil deležen posebnih usposabljanj, na področjih osebne nadgradnje, vodenja in dela z ljudmi, umetnosti pogajanj in izgovorjene besede.
Gotovo pa je njegova aplikacija »HRM review – Bonus Plus«, tisto orodje, ki bo številnim podjetjem lahko pomagalo k sistemski izboljšavi odnosov in učinkovitosti svojih zaposlenih. Več o aplikaciji na www.hrm-review.si.

Udeležba je za člane ŠGZ brezplačna,  za nečlane znaša kotizacija: 90,00 EUR + 20% DDV. 

Zaradi pogostih prijav in nato neudeležbe pri brezplačnih seminarjih / delavnicah za člane ŠGZ, vas prosimo za vašo odjavo vsaj 1 dan pred dogodkom. V nasprotnem vam bomo žal morali zaračunati 50% kotizacije ki velja za nečlane. Upamo na vaše razumevanje.

Vljudno vabljeni.
 


VABILO

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic