Novosti in obvestila

Datum

01. Jun 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačni dogodek z Državno sekretarko Moniko Kirbiš Rojs iz Službe vlade za razvoj in kohezijsko politiko, 16.6.2021

Tiko Pro d.o.o. – Spremljajte nas in naše goste v živo 16.6.2021 med 9.00 in 13.30, kjer bomo spregovorili o tem, kaj in koliko prinaša načrt za okrevanje in razvoj ter kje bodo sredstva večletnega finančnega načrta v letih 2021 – 2027.

Po našem uspešno izvedenem dogodku v novembru, ko nas je v živo spremljalo več kot 1300 podjetnikov, vas vabimo na: 2. spletni strokovni dogodek Tiko pro: »Komu bodo namenjene milijarde EU sredstev?«

S predstavniki državnih institucij: SVRK, MGRT, Ministrstvo za okolje in prostor, Ministrstva za infrastrukturo bomo spregovorili o tem, kaj in koliko prinaša načrt za okrevanje in odpornost ter kje bodo sredstva večletnega finančnega načrta v letih 2021 – 2027. Dogodek bodo obogatili predstavniki podjetij ter občinskih uprav s primeri dobre prakse črpanja EU sredstev.

V prvem delu bo dogodek moderirala in povezovala direktorica in lastnica podjetja Tiko Pro d.o.o. Kristina Kočet Hudrap, v drugem delu pa Ana Struna Bregar izvršna direktorica Centra energetsko učinkovitih rešitev CER.

Dogodek je brezplačen, prijavite se TUKAJ!

Več o dogodku na… https://www.tiko-pro.si/novica/komu-bodo-namenjene-milijarde-eu-sredstev

 

Čeprav je dogodek brezplačen, bomo ob tej priložnosti veseli, če po svoji presoji podprete našo dobrodelno kampanjo (Botrstvo).
Našo kampanijo najdete na povezavi: www.boter.si/dogodek/tiko-pro-covid-2021 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic