Novosti in obvestila

Datum

01. Apr 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Časopis Gospodarski izzivi april 2021

Iz vsebine časopisa Štajerske gospodarske zbornice april 2021 izpostavljamo: 

Kako smo v gospodarstvu preživeli 2020 in kako vstopamo v 2021? Kako se pametno znebiti plastičnih odpadkov? Delo od doma s stališča delodajalcev, Prvo srečanje štajerskega gospodarstva v letu 2021, Priložnosti logistike v Sloveniji in na območju štajerske regije, F.A. MAIK: Najboljše priporočilo je zadovoljen poslovni partner, Logistika – funkcija, ki jo morajo podjetja obvladovati, Dobre izkušnje sodelovanja v projektu NAPREJ, Prilagoditve delovnih mest so plus za zaposlene in za delodajalce, Dejavniki tveganja za poškodbe in nezgode tudi v domačem okolju, Krožno gospodarstvo in trajnostne rešitve recikliranja odpadkov, Prenos lastništva podjetja – katere podporne storitve so na voljo? Evropski načrt za okrevanje po epidemiji, Mehanizmi spodbujanja ženskega podjetništva, Mojih 5: Helena Krevh Zorec, Mojih 5: Gorazd Bende.

Celoten časopis Gospodarski izzivi april 2021 v .pdf

 

[av_button label=’Publikacije – vsi časopisi Gospodarski izzivi…’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ size=’small’ position=’center’ label_display=” title_attr=” color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ link=’manually,https://www.stajerskagz.si/storitve/publikacije/’ link_target=” id=” custom_class=” av_uid=’av-p2b0ja’ admin_preview_bg=”]

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic