Novosti in obvestila

Datum

20. Sep 2011

Kategorije

Deli z drugimi

Čestitamo našima članoma!

Gospodarska zbornica Slovenije je že devetič nagradila inovativna podjetja ter inovatorje v podjetjih in javnih raziskovalnih zavodih. Najbolj inovativnim med inovativnimi je podelila priznanja za inovacije, nastale v letu 2010.
Priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. Število in kakovost prijavljenih in nagrajenih inovacij so jasen pokazatelj, da ima Slovenija velik potencial za dvig konkurenčnosti gospodarstva, kar je v sedanjih zaostrenih gospodarskih razmerah toliko pomembneje. V letošnjem letu je bilo 80 % prijav za inovacije, ki so nastale v sodelovanju med različnimi podjetji, univerzami in institucijami, doma in v tujini
Priznanja za najboljše inovacije so vseslovenska promocija inovacije, kjer danes sodelujejo vse območne in regionalne zbornice GZS. Letos je na regionalni ravni sodelovalo 243 inovacij in 777 inovatorjev. Na svečani podelitvi priznanj pa je GZS podelila 12 zlatih, 23 srebrnih, 11 bronastih priznanj ter 2 diplomi.

Več o podelitvi na tej povezavi.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic