Dan inovativnosti 2020 – Posnetek podelitve in posnetki posameznih inovacij

dan inovativnosti 2020-01

Spoštovani!

Še enkrat se vam iskreno zahvaljujemo za vašo podporo in prijavo na najbolj inovativni dan v letu. Ta je bil res nekaj neobičajnega in posebnega – tudi izvedbeno. Prvič je namreč v celoti potekal v virtualnem okolju, tako rekoč brezstično. Vendar je bil to v danih razmerah edini način, da nam ga je sploh uspelo izvesti. Toliko bolj smo zato ponosni na izjemno število odličnih inovacij, ki so si prislužila najvišja priznanja GZS na nacionalni ravni. Tudi to potrjuje, da smo kot narod in posamezniki izjemno inovativni.

Podeljenih je bilo 11 zlatih, 24 srebrnih, 5 bronastih priznanj, 2 posebni priznanje za mlado podjetje, 1 posebno priznanje za inovacijski izziv – povezovanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva. Nagrajena je bila tudi najboljša inovacija leta po izboru javnosti. Poleg tega pa so 4 skupine prejele še posebno priznanje GZS za izjemno razvojno in inovacijsko sodelovanje gospodarstva, znanosti in zdravstva pri razvoju prototipov slovenskega respiratorja.

V kolikor morda niste v ponedeljek zvečer uspeli prisostvovati sami podelitvi ali pa bi si jo želeli še enkrat pogledati, vas vabimo, da si ogledate posnetek. Na spletni strani daninovativnosti.gzs.si so objavljeni tudi kratki posnetki posameznih inovacij, pa tudi fotogalerija.

Veselimo se snidenja z vami na naslednji, 19. podelitvi nacionalnih priznanj za inovacije prihodnje leto, v – upajmo – spet realnem svetu!

Organizacijska ekipa GZS

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Prijava na e-novice

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!