Dan inovativnosti 2020 dne 30.11.2020

dan inovativnosti 2020

Dan inovativnosti 2020, ki bo 30. novembra 2020 potekal preko spleta, bo sestavljen iz konference pod naslovom “Simptomi kreativnosti” in vrha celodnevnega dogajanja, ki ga predstavlja tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost.

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna.

Na slovesni podelitvi, ki se bo pričela ob 20.00, bomo že 18-ič podelili najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše.

Konferenca, ki jo to leto prvič organiziramo v sodelovanju s Kreativnim forumom.si, bo na edinstven način povezala predstavnike gospodarstva, kreativnega sektorja in politike iz Slovenije in tujine. V središče bomo postavili pomen kreativnosti in potencial kreativne industrije za ustvarjanje rešitev in izhoda iz aktualne krize zaradi epidemije COVID-19, service design in povezanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva.

Več informacij in prijave… https://daninovativnosti.gzs.si/

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!

Prijava na e-novice