Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: KRIZNI MANAGEMENT in KOMUNICIRANJE Z MEDIJI V KRIZI

VSEBINA :

Na delavnici boste spoznali:

 • pomembnost preventivnih ukrepov poslovanja v podjetju PRED nastankom krizne situacije,
 • celovit proces kriznega upravljanja in vodenja V ČASU krizne situacije,
 • pravila in načini komuniciranja z različnimi javnostmi in mediji
 • komunikacijski trening in priprava nastopa pred kamero
 • dobri in slabi primeri iz prakse (2011: Japonska, dioksinska afera;  2010:  poplave v Sloveniji, razlitje nevarnih snovi, požar, vulkanski prah, industrijska kraja poslovnih informacij, vpliv socialnih omrežij, stavke, epidemije,…)

   

DELAVNICA JE NAMENJENA: direkorjem in lastnikom podjetij, vodjem poslovnih enot ter vsem, ki sprejemajo odločitve o celovitosti obvladovanja kriznih razmer; osebam, zadolženim za stike z javnostmi; kadrovskim delavcem in odgovornim za izobraževanje; odgovornim za komuniciranje podjetju.

VODILA JO BOSTA:

 • Jani Muhič, radijski in televizijski novinar in voditelj (POP TV), z 18 letnimi izkušnjami v medijih. Ima tudi večletne izkušnje kot svetovalec in trener javnega nastopanja. Pogosto je v vlogi organizatorja in voditelja javnih prireditev, hkrati pa tudi ljubiteljski filmski in gledališki igralec.
 • Nataša Tominšek, uni. dipl. pol., z večletnimi izkušnjami na področju kriznega upravljanja in vodenja, ki jih nadgrajuje s podiplomskim magistrskim študije na Fakulteti za družbene vede. Tri leta preučuje posamezne primere kriz doma in po svetu ter povezuje teorijo s prakso. Njeno delovno področje obsega iskanje optimalnih rešitev, postopkov in procesov delovanja podjetja pri pripravi preventivnih ukrepov in pri delovanju v kriznih razmerah.

   

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj) ali s prijavnico v tem VABILU  po faxu št. 02/220 87 11.

Za člane ŠGZ znaša kotizacija samo 40,00 EUR + 20% DDV,  za nečlane  60,00 EUR + 20% DDV. Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu.
Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 8.11.2011. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.

Vljudno vabljeni!
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic