Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: Pomen higienskih postopkov v živilskih obratih

Vsebina delavnice:

– zagotavljanje učinkovitega sistema vodenja varnosti živil (HACCP),
– pomen higiene za živilsko industrijo,
– higienske postopke s poudarkom na preprečevanju tveganja,
– nadzor nad mikrobiološkim tveganjem,
– nadzor nad DDD,
– gospodarno ravnanje z odpadki,
– novosti na področju varnosti živil.

Vsak udeleženec prejme potrdilo o opravljenem izobraževanju in preizkusu znanja.

Delavnico izvaja:  Marija Sraka Šadl, univ.dipl.ing. živilske tehnologije, certificirana izvedenka sistema HACCP;  strokovnjakinja na področju varnosti živil, zunanja presojevalka po sistemu HACCP in po standardu ISO 22000:2005 (Sistem vodenja varnosti živil). Dela na področju razvoja, raziskav, izobraževanja, vodenja procesov in uvajanja sistema HACCP. Prejela je priznanje GZS za področje uvajanja sistemov kakovosti.

Delavnico priporočamo: vodjem živilskih in prehranskih obratov, zaposlenim v delovnih procesih v živilski in prehranski industriji, kjer so v stiku z živili, pa tudi voznikom na razvozu živil.

Kotizacija za člane ŠGZ s poravnano članarino:  75,00 EUR + DDV; kotizacija za ostale: 120,00 EUR +DDV.

Vljudno vabljeni.  
 


VABILO

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic