Vsebina delavnice:
– zagotavljanje učinkovitega sistema vodenja varnosti živil (HACCP),
– pomen higiene za živilsko industrijo,
– higienske postopke s poudarkom na preprečevanju tveganja,
– nadzor nad mikrobiološkim tveganjem,
– nadzor nad DDD,
– gospodarno ravnanje z odpadki,
– novosti na področju varnosti živil.
Vsak udeleženec prejme potrdilo o opravljenem izobraževanju in preizkusu znanja.
Delavnico izvaja: Marija Sraka Šadl, univ.dipl.ing. živilske tehnologije, certificirana izvedenka sistema HACCP; strokovnjakinja na področju varnosti živil, zunanja presojevalka po sistemu HACCP in po standardu ISO 22000:2005 (Sistem vodenja varnosti živil). Dela na področju razvoja, raziskav, izobraževanja, vodenja procesov in uvajanja sistema HACCP. Prejela je priznanje GZS za področje uvajanja sistemov kakovosti.
Delavnico priporočamo: vodjem živilskih in prehranskih obratov, zaposlenim v delovnih procesih v živilski in prehranski industriji, kjer so v stiku z živili, pa tudi voznikom na razvozu živil.
Kotizacija za člane ŠGZ s poravnano članarino: 75,00 EUR + DDV; kotizacija za ostale: 120,00 EUR +DDV.
Vljudno vabljeni.