Novosti in obvestila

Datum

17. Nov 2009

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: Samostojno izdelajmo računovodske izkaze

Če tudi vi želite pridobiti manjkajoče znanje ali pa znanje samo utrditi oziroma potrditi, vas vabimo na praktično delavnico, kjer bomo na osnovi otvoritvene bilance stanja izmišljenega podjetja in nekaterih najpogostejših poslovnih dogodkov iz prakse (prodaja, nabava, poraba trgovskega blaga, amortizacija, obračun plač, prenos stroškov…, – le te bomo tudi »poknjižili«),

ugotovili poslovni izid, se seznanili z osnovami davčnega obračuna in nato izdelali temeljna računovodska izkaza – IZKAZ POSLOVNEGA IZIDA in BILANCO STANJA.

Na delavnico prinesite kalkulator, za ostalo poskrbimo mi.

DELAVNICA JE NAMENJENA:
predvsem tistim, ki obvladate osnove knjigovodstva in računovodstva, delno vodite svoje poslovne knjige sami in to želite početi popolnoma samostojno, knjigovodjem, samostojnim podjetnikom in vsem zaposlenim v računovodskih servisih.

Obisk delavnice priporočamo tudi tistim, ki ste ali nameravate svoje znanje nadgraditi oz. utrditi v okviru NPK računovodja ali NPK knjigovodja, ali obvladate teorijo, primanjkuje pa vam »prakse«.

DELAVNICO BO VODILA:
Jana Galič, dipl. ekon., davčna svetovalka z licenco DDSS in dolgoletnimi izkušnjami s področja vodenja finančno računovodske službe. Predavala je že na več kot 100 seminarjih in usposabljanjih s področja davkov in računovodstva ter je avtorica številnih člankov z davčno vsebino, kot avtorica in soavtorica pa je izdala tudi tri priročnike.

Cena seminarja je 160,00 EUR (DDV je vključen) in vključuje tudi seminarsko gradivo. V odmoru bomo poskrbeli za prigrizek in osvežilne napitke.

Vljudno vabljeni.
 


VABILO 

PRIJAVNICA

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic