DOBA Fakulteta: niz webinarjev z nasveti, kako se v tem času soočati z nenehnimi spremembami

Webinar

Koronavirus, ohromljeno gospodarstvo, omejeno gibanje in vsakodnevne dejavnosti, potres … Svet, ki smo ga še prejšnji mesec poznali, je danes videti povsem drugačen, saj doživljamo številne spremembe, ki nas dnevno postavljajo v težke osebne položaje in nam povzročajo stres.

Za vas smo izbrali TOP webinarje (posnetki), kjer boste našli nasvete, spodbude za vaš osebni kot poslovni uspeh v prihodnje.

KAJ BOSTE IZVEDELI?

  • Kako si postaviti cilje, prioritete za lažje obvladovanje časa.
  • Kako komunicirati v nepričakovanih kriznih situacijah.
  • Kako učinkoviteje sodelovati s sodelavci in kako izboljšati svoje komunikacijske veščine.
  • Kako kljub stresu zaradi nepredvidenih situacij ohraniti zdravje.

Za spremljanje webinarjev potrebujete samo dostop do interneta. Spremljate jih lahko preko računalnika ali preko telefona (aplikacija).

VABLJENI K OGLEDU

Jasna Dominko Baloh: Menedžment časa
V webinarju boste spoznali, da je upravljanje s časom kompetenca, ki jo moramo danes obvladati vsi, še posebej zdaj, ko se srečujemo z delom od doma. Z jasnimi cilji, postavljanjem prioritet, doslednostjo ob upoštevanju vašega delovnega ritma in s pozitivno naravnanostjo boste vi obvladali čas in ne obratno.

Oglejte si posnetek webinarja >>

Pedja Ašanin Gole: Krizno komuniciranje
Kaj storiti v nepričakovanih kriznih situacijah, kot je trenutna? Kako komunicirati? Kakšno strategijo izbrati? Kakšen je vpliv klasičnih in družbenih medijev v kriznem komuniciranju? V webinarju vam bo predavatelj razkril naravo in značilnosti kriznega komuniciranja ter najbolj uporabne strategije kriznega odziva.

Oglejte si posnetek webinarja >>

Marko Divjak: Pomen pozitivne psihologije pri vodenju in medosebnih odnosih
Kaj je pozitivna psihologija? Katere koncepte te moramo poznati za uspešno vodenje in komuniciranje s sodelavci? Zaradi nepredvidenih okoliščin smo pri svojem delu vsi pred velikimi izziv in v webinarju boste izvedeli, kako učinkoviteje sodelovati s sodelavci in kako izboljšati svoje komunikacijske veščine.

Oglejte si posnetek webinarja >>

Ivica Flis Smaka: Kako lahko izboljšam kakovost življenja?
Na webinarju boste izvedeli, kako kljub stresu zaradi nepredvidenih situacij ohraniti zdravje, dobro počutje in živahnost, kje najti čas za igrivost in nagajivost, o napakah, ki nas popeljejo v stres, zakaj izgorelost in kje so rešitve, več o gibanju, primerni prehrani in prehranskih nasvetih za kakovostno dolgoživost …

Oglejte si posnetek webinarja >>

Vir: https://www.fakulteta.doba.si/

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Prijava na e-novice

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!