Novosti in obvestila

Datum

15. Mar 2022

Kategorije

Deli z drugimi

Dogodek DOBA Fakultete: Okrogla miza: Globalni izzivi prihodnosti, 5.4.2022

Okrogla miza, ki je ne smete zamuditi

GLOBALNI IZZIVI PRIHODNOSTI

v torek, 5. aprila 2022, ob 13. uri
Dogodek je brezplačen in poteka online.

Velike spremembe ne poznajo državnih meja in vse bolj vplivajo na naše življenje. Na DOBA Fakulteti menimo, da je ob naših naporih prilagajanja spremembam naše poslanstvo tudi v tem, da jih pravočasno spoznamo, vsaj del njihovega vpliva predvidimo in nanje naravnamo naše dejavnosti.

Na DOBA Fakulteti v okviru našega poslanstva, da širimo in izmenjujemo znanje v okolju, organiziramo okroglo mizo. Na njej bo beseda tekla o globalnih izzivih prihodnosti, kot jo lahko predvidimo. Z nami bodo izvrstni govorci, znanstveniki in strokovnjaki, ki bodo procese, ki potekajo okoli nas, poskušali razjasniti predvsem s stališča sprememb v poslovnem okolju. V pogovoru se ne bomo izognili vplivu vojne v Ukrajini na ekonomijo. Pomemben vidik, ki ga bodo govorci tudi osvetlili, bodo nujne spremembe v visokošolskem izobraževanju.

Predstavitve in misli govorcev bo na okrogli mizi povezovala Jasna Dominko Baloh, prof., ustanoviteljica in direktorica DOBA Fakultete Maribor.

Govorci bodo:

  • prof. dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete Maribor
  • dr. Andreja Kodrin, članica InvestEU, ustanoviteljica Quintauma in gostujoča učiteljica na DOBA Fakulteti
  • mag. Branko Žibret, partner in izvršni direktor pri svetovalni družbi Kearney
  • mag. Mitja Jermol, vodja Centra za prenos znanja na področju informacijskih tehnologij Inštituta Jožef Štefan
Prijavite se TUKAJ…

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic