FURS: Pogosta vprašanja in odgovori o ukrepih na davčnem področju za blažitev posledic koronavirusa

FURS Pogosta vprašanja in odgovori o ukrepih na davčnem področju za blažitev posledic koronavirusa
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Finančna uprava RS je na svoji spletni strani objavila ažuriran dokument z najpogostejšimi vprašanji in odgovori o ukrepih na davčnem področju, namenjenih blažitvi posledic koronavirusa.

Pojasnilo FURS:
Zaradi pogostega spreminjanja dokumenta smo postavili to stran, kjer lahko preko novic spremljate spremembe dokumenta. V posamezni novici so navedene vse spremembe v dokumentu (našteta so spremenjena, dodana in izbrisana vprašanja).

Zaradi prenosa zadnjih verzij dokumentov, smo v ime dokumenta dodali tudi datum in uro dokumenta, ko je prenešen k vam. Tako bodo internet brskalniki prenesli najnovejšo verzijo dokumenta, poleg tega pa boste imeli s tem tudi časovno oznako, če boste primerjali morebitne spremembe vsebine. V izogib temu, da uporabniki ne bodo prenašali starih verzij dokumenta, je na vseh povezavah vedno na voljo le zadnja verzija dokumenta.

Hvala za razumevanje.

 

Vir: https://www.fu.gov.si/drugo/pogosta_vprasanja_in_odgovori_o_ukrepih_na_davcnem_podrocju_za_blazitev_posledic_koronavirusa/novica/pogosta_vprasanja_in_odgovori_o_ukrepih_na_davcnem_podrocju_za_blazitev_posledic_koronavirusa_10001/