Gospodarska delegacija v Lagos – Nigerija, 16.–18.6.2019

The Africa Connect˝ je poslovni dogodek slovenskih in nigerijskih podjetnikov z namenom mreženja, izmenjave poslovnih kontaktov, ustvarjanja platforme za predstavitev slovenskih inovativnih produktov in novih partnerstev v Nigeriji.

Dogodek je integralni del projekta ˝Go Africa Project˝ v organizaciji Slovensko-nigerijske gospodarske zbornice. Projekt je ustvarjen za zagotavljanje poglobljenih informacij o nigerijski ekonomiji, trgovini, investicijskih priložnostih, poslovni kulturi in možnostih za gospodarsko sodelovanje ter gospodarski razvoj med Slovenijo in Nigerijo.

Slovensko-nigerijska gospodarska zbornica vabi podjetja k udeležbi na gospodarsko delegacijo v Nigerijo med 16.6–18.6.2019. Gospodarska delegacija bo obiskala Gospodarsko zbornico v Lagosu, kjer bo potekalo targetirano mreženje slovenskih in nigerijskih podjetij.

Prispevek za udeležbo je 2.950 EUR. Prispevek zajema povratno letalsko vozovnico v Nigerijo (ekonomski razred), nastanitev z zajtrkom, kotizacijo za udeležbo na gospodarski delegaciji in strošek za udeležbo na B2B srečanjih na Gospodarski zbornici v Lagosu in Nigerijski zvezi gospodarskih zbornic za trgovino, industrijo, rudna bogatstva in kmetijstvo. Dodatna možnost je all-inclusive prehrana za vse 3 dni gospodarske delegacije (dodatnih 50 EUR).
 
Za slovenska mikro, mala in srednje velika podjetja lahko uredimo soficanciranje udeležbe na gospodarski delegaciji do višine 60% stroškov.

Za registracijo kliknite povezavo:
https://form.jotformeu.com/90942313881358

Za več informacij naS kontaktirajte na:
Phone: +38682054854 +38664122771
Email: info@slovenia-nigeria.eu / info.sngz@gmail.com  www.slovenia-nigeria.eu
   
In partnership with: