Novosti in obvestila

Datum

04. Okt 2023

Kategorije

Deli z drugimi

Gospodarska pričakovanja 2024

Nižji obseg industrijske proizvodnje, ohlajanje storitvenega sektorja, višje obrestne mere in visoka inflacija pomembno vplivajo na poslovanje slovenskih podjetij. Zato vas naprošamo, da z nami delite svoj pogled na spremembe pri nekaterih ključnih poslovnih kategorijah v letu 2024. Prosimo, odgovarjajte v imenu svoje matične družbe. Reševanje ankete vam bo po naši oceni vzelo 2-3 minute vašega časa in obsega 7 kratkih kvalitativnih vprašanj.

Elektronska anketa je dosegljiva na naslednji povezavi: EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA 2024 – 1KA | Spletne ankete (geslo za dostop je 7-mestna matična številka vašega podjetja).
V kolikor imate tehnične težave ali tako želite, lahko anketo izpolnite in vrnete tudi v papirni obliki. Anketa v obliki za printanje je dostopna na povezavi.

Anketa bo vključena v mednarodno poročilo Eurochambres, evropskega združenja zbornic, zato s sodelovanjem lahko pridobite tudi poročilo o pričakovanjih z drugih evropskih trgov. To vam lahko posredujemo v mesecu oktobru, v kolikor boste ob zaključku ankete vnesli svoj kontaktni e-mail.

Anketa je anonimna in GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

V kolikor ste na anketo že odgovorili se vam najlepše zahvaljujemo.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic