Novosti in obvestila

Datum

02. Nov 2022

Kategorije

Deli z drugimi

HEKATON: Eko-dizajn v krožnem gospodarstvu in zeleni prehod slovenskega turizma, 29.-30.11.2022

Študentje vabljeni, da se pridružite eni od dvanajstih ekip, ki bodo iskale inovativne rešitve za trajnostne izzive vrhunskih podjetij. Vsak udeleženec hekatona dobi zero-waste paket dobrodošlice, zmagovalne ekipe izzivov se bodo potegovale še za dodatne denarne nagrade.

Kje in kdaj?
ON-LINE 29.11.2022, 14.00-22.00
HOTEL CITY MARIBOR 30.11.2022, 10.00-16.00
Vljudno vabljeni!

Zmagovalci vsakega izziva bodo svoje ideje (v angleščini) prestavili udeležencem glavnega dogodka in sodelovali v moderirani diskusiji. Denarne nagrade bodo porazdeljene med zmagovalce glede na rezultate glasovanja publike:

  1. mesto 500€ 2.mesto 250€ in 3. mesto 150€

Dvodnevni hekaton bo potekal 29. 11. 2022 v spletnem okolju Webex, 30. 11. 2022 pa se srečamo v živo v Hotelu City Maribor!

Agenda & Prijava

Pohitite s prijavo – število mest je omejeno!

Hekaton je del širšega dogodka Ekodizajn v krožnem gospodarstvu in zeleni prehod slovenskega turizma” namenjenega predstavitvi pregleda stanja in vizij krožnih rešitev ter  prenosu znanja preko ekodizajna v turistični sektor. VEČ >>> Dogodek organizira Kemijski inštitut v okviru SRIP Krožno Gospodarstvo s finančno podporo Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in v sodelovanju s številnimi podporniki:

Iščemo inovativne rešitve za trajnostne izzive vrhunskih podjetij!

Kako zmanjšati količino zavržene hrane v Hotelu Bohinj?
[VEČ O IZZIVU]

 

 

 

Stekleni izdelek ali poslovni model, ki naslavlja vidik trajnosti in bo privlačen za končne uporabnike/kupce v turizmu, kulinariki, gostinstvu in hotelirstvu.
[VEČ O IZZIVU]

 

 

Climathon Challenge: CREATING THE FUTURE OF AGRICULTURE WITH SONY`S SENSING TECHNOLOGY
[MORE ABOU THE CHALLENGE]

 

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic