HEKATON: Eko-dizajn v krožnem gospodarstvu in zeleni prehod slovenskega turizma, 29.-30.11.2022

HEKATON EKO-DIZAJN V KROŽNEM GOSPODARSTVU IN ZELENI PREHOD SLOVENSKEGA TURIZMA

Študentje vabljeni, da se pridružite eni od dvanajstih ekip, ki bodo iskale inovativne rešitve za trajnostne izzive vrhunskih podjetij. Vsak udeleženec hekatona dobi zero-waste paket dobrodošlice, zmagovalne ekipe izzivov se bodo potegovale še za dodatne denarne nagrade.

Kje in kdaj?
ON-LINE 29.11.2022, 14.00-22.00
HOTEL CITY MARIBOR 30.11.2022, 10.00-16.00
Vljudno vabljeni!

Zmagovalci vsakega izziva bodo svoje ideje (v angleščini) prestavili udeležencem glavnega dogodka in sodelovali v moderirani diskusiji. Denarne nagrade bodo porazdeljene med zmagovalce glede na rezultate glasovanja publike:

  1. mesto 500€ 2.mesto 250€ in 3. mesto 150€

Dvodnevni hekaton bo potekal 29. 11. 2022 v spletnem okolju Webex, 30. 11. 2022 pa se srečamo v živo v Hotelu City Maribor!

Agenda & Prijava

Pohitite s prijavo – število mest je omejeno!

Hekaton je del širšega dogodka Ekodizajn v krožnem gospodarstvu in zeleni prehod slovenskega turizma” namenjenega predstavitvi pregleda stanja in vizij krožnih rešitev ter  prenosu znanja preko ekodizajna v turistični sektor. VEČ >>> Dogodek organizira Kemijski inštitut v okviru SRIP Krožno Gospodarstvo s finančno podporo Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in v sodelovanju s številnimi podporniki:

Iščemo inovativne rešitve za trajnostne izzive vrhunskih podjetij!

Kako zmanjšati količino zavržene hrane v Hotelu Bohinj?
[VEČ O IZZIVU]

 

 

 

Stekleni izdelek ali poslovni model, ki naslavlja vidik trajnosti in bo privlačen za končne uporabnike/kupce v turizmu, kulinariki, gostinstvu in hotelirstvu.
[VEČ O IZZIVU]

 

 

Climathon Challenge: CREATING THE FUTURE OF AGRICULTURE WITH SONY`S SENSING TECHNOLOGY
[MORE ABOU THE CHALLENGE]

 

 

 

Štajerska Gospodarska Zbornica