Novosti in obvestila

Datum

15. Jun 2022

Kategorije

Deli z drugimi

ICT Spring 2022 International Business Meetings, 30.6.2022

Individualni sestanki v okviru sejma

ICT Spring 2022

30. junij – 1. julij,

Luksemburg – Kirchberg

 

Evropska mreža EEN se vrača na sejem ICT Spring z  individualnimi sestanki v živo. Sejem bo združil lokalne, regionalne in globalne akterje iz digitalnega in tehnološkega sektorja. Osredotoča se na priložnosti in izzive, ki jih prinaša uporaba novih tehnologij. Te redefinirajo poslovne modele, strategije in delovne procese.

Vzporedno s sejmom, na isti lokaciji potekajo poslovna srečanja pod imenom ICT Spring International Business Meetings by b2fair in sicer po dvo-dnevnem PROGRAMU, ki ga najdete  TUKAJ.

Cilj ICT Spring International Business Meetings je pomoč majhnim in srednje velikim podjetjem pri iskanju dolgoročnih in zanesljivih partnerjev v IKT sektorju. Dogodek vključuje:

–   2 dni poslovnih srečanj s partnerji iz IKT sektorja (možnost povezovanja z  obiskovalci in razstavljalci, ki sodelujejo na sejmu)

–   možnost ogleda sejma in sodelovanja na IKT Spring konferencah

 

Kraj: Luxembourg – Kirchberg
Kontakt: Vanja Bele, 01 5898 113, vanja.bele@gzs.si

Vstopnice za poslovna srečanja: 

Organizator omogoča slovenskim podjetjem, ki se prijavijo preko GZS ugodnejšo kotizacijo, v katero je vključena tudi vstopnica na sejem. Sporočite vaš interes na spodnji kontakt.

Program in več informacij najdete TUKAJ.


Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo: Vanja Bele, vanja.bele@gzs.si, 01 5898 113

Vir: GZS… 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic