Novosti in obvestila

Datum

06. Nov 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Izterjave – Digitaliziran proces in komunikacija s težavnimi strankami, 21.11.2017

Beležite kronično pomanjkanje ustreznega kadra za izterjavo? Želite razbremeniti sebe in imeti zadovoljne sodelavce? Želite tudi v vašem podjetju uvesti sistemsko urejen in digitaliziran proces izterjave?

Že vrsto let sodelujemo z vodilnimi podjetji iz več različnih panog, ki izkazujejo veliko število neplačanih terjatev in želijo uvesti sistematičnost procesa izterjave. Konkurenčno prednost na trgu nam zagotavlja lastna programska oprema, ki nam omogoča prilagajanje naročnikovim željam in potrebam, lastni klicni center pa zagotavlja pregledno in učinkovito izvajanje izterjave s pomočjo telefona.

Zakaj se udeležiti brezplačnega seminarja?

  • Seznanili Vas bomo z optimalnimi postopki izterjevalnega procesa,
  • spoznali boste možnosti, ki vam jih ponuja sodobna, informacijska podpora tako v predsodnem kot tudi sodnem delu izterjave,
  • spoznali boste proaktivnega izvajalca za upravljanje z vašimi terjatvami,
  • seznanili vas bomo z aktualnostmi na področju osebnih stečajev,
  • spoznali boste zakonitosti zavarovanih terjatev na nepremičninah,
  • pridobili boste uporabne informacije o izvršbi s pomočjo izvršitelja,
  • naučili se boste pravilne komunikacije z vašimi dolžniki, kako se lotiti telefonske izterjave ter kako pravilno uporabljati komunikacijska orodja, metode in strategije.

Naši predavatelji

Denis Robar: je univerzitetni diplomirani pravnik. Večletne izkušnje iz področja izvršilnih in insolvenčnih postopkov si je nabiral z delom na Ministrstvu za finance, na oddelku izvršb in v vodilnem podjetju za izterjavo terjatev v Sloveniji, Prohit d.o.o..

Aleksander Kumer: izobrazbo je pridobil na Pravni fakulteti v Mariboru. Ima večletne izkušnje na področju izvršilnega in postopkovnega prava, predvsem pri implementaciji sprememb zakonodaje v delovne procese.

Andreja Kanižar: praktične izkušnje je pridobivala tekom 12 letnega dela na Si. mobilu kot vodja skupine za upravljanje s pritožbami in kot vodja službe za izterjavo in preprečevanje zlorab. Zadnja leta je samostojna podjetnica, trenerka in coach s področja profesionalne poslovne komunikacije in vodenja.

Ne zamudite priložnosti za izobraževanje s strokovnjaki s področja upravljanja terjatev in obvladovanja komunikacije s težavnimi strankami.

Veselimo se srečanja z vami!

[av_button label=’Več podrobnosti najdete pod povezavo’ link=’manually,https://www.stajerskagz.si/izdelek/izterjave-digitaliziran-proces-izterjave-in-komunikacija-s-tezavnimi-strankami/’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-33ien3′]

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic