Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Javno povabilo k udeležbi na gospodarski delegaciji v Sevilli, Španija

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvo za gospodarstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizirajo gospodarsko delegacijo v Španijo (Sevilla), v času od 27. – 29. oktobra 2009.

Španija, kljub gospodarski recesiji, ostaja ena največjih investitork v obnovljive vire energije, ki so tesno povezani z razvojem turističnega sektorja v regiji, zato vabimo k prijavi podjetja iz področja energetike in hotelirstva; s poudarkom na obnovljivih virih energije. V lanskem letu so slovenska podjetja izvozila na špansko tržišče za dobrih 267 milijonov evrov, kar Španijo uvršča na 16 mesto med našimi izvoznimi trgi. Nekatera podjetja na tem, 40 milijonskem trgu, že uspešno poslujejo, kažejo pa se priložnosti za nadaljnjo rast gospodarske menjave med državama.

Več informacij

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic