Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Jutrišnji seminar – zelooo dolgi tekst dolgi se pa se

Leta 1997 je dvorana Tivoli gostila tudi finalni turnir vseh zmagovalk evropskih pokalov – pokal evropskih prvakinj oziroma t.i. Robit Cup, ki je v Ljubljani potekal 20. in 21. septembra. Zmagovalke turnirja so bile igralke Mar Valencie, druga je bila ekipa Istočnik iz Rostova, tretja (zaradi številnih poškodb oslabljena) Robit Olimpija, četrta pa ekipa Frankfurter Handball Club.

Začetek novega tisočletja Olimpiji ni bil najbolj naklonjen, saj so se začele različne težave, kljub temu pa je ekipa dosegala vidne rezultate v državnem prvenstvu in pokalu. Razmere so pripeljale do krize in padca, ki ga je Olimpija pod vodstvom predsednika Dušana Kecmana uspela v med letoma 2003 in 2007 ustaviti in klub stabilizirati. Po stabilizaciji kluba pa so se začeli oblikovati tudi vse ambicioznejši načrti, ki se jih bo udejanjalo v prihajajočih sezonah.


Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic