KADROVSKA KONFERENCA – ŠESTIČ: Iz prakse za boljšo prakso!

Na kadrovski konferenci smo se letos zbrali že šestič, kar je gotovo dokaz, da so teme, ki jih na konferencah obravnavamo, zanimive in koristne. V šestih letih se je kadrovske konference udeležilo že več kot 280 udeleženk in udeležencev ter na njej sodelovalo že 65 strokovnjakinj in strokovnjakov.

Ponovno smo v zelo prijetnem in sproščenem vzdušju ob strokovnih in zanimivih prispevkih predavateljev pridobili nova ter poglobili obstoječa znanja s kadrovskega področja. In ponovno smo sledili našemu sloganu »Iz prakse za boljšo prakso« ter posledično dobršen del časa namenili izmenjavi mnenj, praks in izkušenj, kar nam vsem pri vsakodnevnem delu pride prav.

Prav sproščena diskusija s predavatelji in izmenjava mnenj med udeleženci je tisti del konference, na katerega smo zelo ponosni in za katerega menimo, da prinese največjo dodano vrednost vsem udeleženkam in udeležencem. Za uspešnost podjetja, tako dolgoročno kot tudi kratkoročno, pa tudi seveda vseh drugih institucij so namreč najbolj pomembni ljudje, zaposleni, ki s svojim delom, inovativnostjo, znanjem in motivacijo največ prispevajo k dodani vrednosti in uspehu podjetja nasploh. Veseli nas, da je udeležba presegla meje naše regije in da se dober glas o strokovnosti konference širi.

Letošnjo konferenco so sooblikovali strokovnjaki:

  1. Darja Senčur Peček, Pravna fakulteta Maribor
  2. Martina Šetinc Tekavc, Višje deovno in socialno sodišče
  3. Helena Polič Kosi, odvetnica
  4. Marijan Papež, direktor ZPIZ Slovenije
  5. Barbara Zupančič, Šentprima, Zavod za rehabilitacijo in izobraževanje
  6. Vili Močenik, Unior d.d.
  7. Hermenn Gössinger, Magna Steyr Graz
  8. Silvester Kmetič, KHD Skupina d.o.o.
  9. Dr. Željko Čurić, OK Consulting d.o.o.