Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

KAKO OB POSLOVNI USPEŠNOSTI OHRANITI TUDI ZDRAVJE – KVALITETO ŽIVLJENJA?

VSEBINA:
Vodilo predstavitve bo temeljilo na spodnjih vprašanjih, na osnovi katerih boste imeli možnost postavljanja vaših vprašanj oz. pogovora:
 kako varujemo svoj hrbet in držo?
 kako hormoni vplivajo življenje in delo?
 vpliv prehrane na življenje (prehrana za »dolgo življenje«)
 vaša vprašanja

GOSTJA:
Ivica Flis Smaka, dr. med., zdravnica spec. fizikalne in rehabilitacijske medicine; vodja zasebne ambulante s koncesijo z obilo praktičnih izkušenj in uspehov na področju diagnosticiranja, zdravljenja in svetovanja bolnikom, ki imajo težave v gibalnem sistemu; specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine; specializacija iz akupunkture (doma in na Kitajskem); licenca za Wellness svetovalca; specializacija iz anti-aging terapije, prehrane in bioidentičnih hormonov; imenovana za višješolsko predavateljico (Doba); sodna izvedenka.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA:
Prijave sprejemamo na www.stajerskagz.si ali na fax 02 220 87 11.
Za člane ŠGZ s poravnano članarino je udeležba brezplačna, za ostale znaša kotizacija 50,00 EUR + DDV.
Število mest je omejeno, prijavite lahko dve udeleženki / udeleženca iz podjetja. Upoštevali bomo vrstni red prijav.

Prijavite se lahko na www.stajerskagz.si  ali po faxu na 02 220 87 11. Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje dan pred pričetkom na poslovni račun Probanke d.d., številka TRR: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – 08032012+matična št. podjetja. Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek. Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 6.3..2012, v nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti.

Vljudno vabljeni!

Vabilo
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic