Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Kooperacijsko srečanje ECOBUILD 2011

Poleg ogleda bogate sejemske ponudbe in praktičnega prikaza izvedbe storitev, bodo na voljo usposabljanja, več kot 30 brezplačnih seminarjev in konferenca.  V sredo, 2. marca 2011, pa bo potekalo tudi mednarodno kooperacijsko srečanje ECOBUILD 2011, namenjeno  arhitektom, oblikovalcem, izvajalcem storitev na področju trajnostne gradnje, ponudnikom gradbenega materiala, gradbenim investitorjem in drugi zainteresirani javnosti.

Teme kooperacijskega srečanja:
• Trajnostno oblikovanje
• Napredne in učinkovite tehnologije
• Novi gradbeni materiali in tehnologije
• Oprema in sistemi, ki uporabljajo energijo iz alternativnih virov (sončni korektorji, toplotne črpalke, oprema za hlajenje in rekuperacijo toplote, vetrne turbine, …)
• Oprema za ogrevanje
Kooperacijsko srečanje ECOBUILDING 2011 predstavlja priložnost, da na enem mestu v enem dnevu z vnaprej dogovorjenimi individualnim sestanki vzpostavite poslovne stike ter projektna partnerstva.

Rok za prijavo je 4. februar 2011.

Udeležba na kooperacijskem srečanju je brezplačna.
 
Več informacij je na voljo na spletni strani: http://ecobuild.b2b-match.com/p_index.php ali pri Mariborski razvojni agenciji / Evropski podjetniški mreži, tel: 02/333-13-02, e-pošta: mailto:een@mra.si .

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic