Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Krepitev odnosov med podjetji iz Štajerske in Republike Srbske

Priložnosti za gospodarsko sodelovanje postajajo realnost

Danes je v Banja Luki v Republiki Srbski na  bilateralnem poslovnem srečanju delegacija predstavnikov 11 podravskih podjetij, ki imajo interes najti nove poslovne partnerje tudi v tem delu Evrope.

Slovenska podjetja so na poslovnem srečanju v organizaciji Štajerske gospodarske zbornice, ki vrača obisk Regijski gospodarski zbornici Banja Luka (Područna privredna komora Banja Luka), s katero ima podpisan sporazum o medsebojnem sodelovanju. Republika Srbska in BiH nista samo zanimivi destinaciji za tuje vlagatelje, temveč sta tudi sicer zanimiv hitro rastoči trg, kjer je še mnogo poslovnih priložnosti.

»Poslovno srečanje organiziramo v obliki individualnih in vnaprej pripravljenih razgovorov med predstavniki podjetij obeh regij, saj so se doslej takšna srečanja izkazala  kot odlična poslovna priložnost za navezovanje  poslovnih stikov in za izmenjavo izkušenj in informacij. Prepričana sem, da bo tudi današnji obisk pripomogel h konkretnemu gospodarskemu sodelovanju, kar je seveda naš namen,« je pred odhodom v Banja Luko povedala mag. Aleksandra Podgornik, direktorica ŠGZ.

Dodatne informacije: mag. Aleksandra Podgornik, direktorica Štajerske gospodarske zbornice,
T: 02 2208 700,
F: 02 2208 711,
E: info@stajerskagz.si

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic