Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Mednarodna konferenca 15. in 16.2.2011: VARNA PROŽNOST IN AKTIVNO STARANJE – KAKO SE SPOPRIJETI Z IZZIVI

Na konferenci bodo sodelovali ugledni gostje, socialni partnerji, strokovnjaki, predstavniki podjetij, nevladnega in javnega sektorja tako iz Slovenije in tujine, ki bodo predstavili izkušnje in primere uspešnih praks s področja varne prožnosti in aktivnega staranja. V uvodu v konferenco bodo spregovorili pomembni predstavniki socialnih partnerjev; dr. Ivan Svetlik, minister za delo, družino in socialne zadeve RS, mag. Samo Hribar Milič, generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije in mag. Dušan Semolič, predsednik Zveze svobodnih sindikatov Slovenije.
 
Konferenca je, še posebej v tem času, ko se v Sloveniji srečujemo s številnimi spremembami na področju varne prožnosti in socialne kohezije, priložnost za  izmenjavo stališč, izkušenj, dobrih praks, pobud in pristopov na področju varne prožnosti in aktivnega staranja ter iskanje novih možnosti in skupnih rešitev za prihodnost.

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Več informacij o konferenci in prijavi najdete na spletni strani projekta: http://www.dens-progress.eu/

Vljudno vabljeni!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic