Mednarodna strokovna konferenca DOBA Fakultete, MB, 7.11.2019

Webinar: Možnosti in priložnosti v okviru protikoronskega zakonodajnega paketa

Ob 20-letnici online študija na DOBI se nam pridružite na konferenci Advancing Education: People, Institutions, Technology na kateri bodo ugledni mednarodni eksperti predstavili poglobljen pogled na e-izobraževanje, razmišljali o njegovem pomenu in priložnostih, ki ji ponuja za inoviranje ter odpiranje izobraževanja na pragu četrte industrijske revolucije.

Namen konference je osvetliti stanje in perspektive e-izobraževanja z vidika kadrovskih potencialov, institucionalnih in regulatornih okvirov ter tehnologije kot bistvenih dejavnikov za uspešno in učinkovito uveljavljanje e-izobraževanja.

Na konferenco prihajajo mednarodni strokovnjaki, ki bodo z vami delili najnovejše trende, izzive, pa tudi nekatere ideje in primere odličnih praks in rešitev na področju e-izobraževanja in inoviranja, ki ga le-to omogoča v različnih okoljih. Vse to boste lahko konkretno uporabili bodisi pri kreiranju politik, strategij, uvajanju e-izobraževanja ali njegovem razvoju in nadgradnji tako v izobraževalnih ustanovah, podjetjih kot drugje.

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, prijava je obvezna.

 

Več o dogodku https://www.fakulteta.doba.si/mednarodna-konferenca-2019

 

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje
Bodimo povezani

Prijava na e-novice

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!